A Volkswagen konszern „Best Apprentice Award 2014” díjjal tüntette ki legjobb szakmunkástanulóit. Vig György, az Audi Hungaria autóelektronikai műszerész szakmunkástanulója is részesült az elismerésben. A nemzetközi kitüntetést 11 hölgy és 32 férfi szakmunkástanuló kapta meg 35 konszern telephelyről, a világ 5 kontinensének 18 országából.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom,,személyesen Orbán elvtárs "tanította be".,,,...Egyébként gratula.
Január
@Clavigo: Nem hiszem, semmi köze hozzá.
Végre egy jó hír, több ilyen cég, és még több ilyen diák kellene Magyarországra...- talán még nincs veszve minden...
Clavigo
@Január: Orbánnak nincs szüksége a képzett koponyákra...Még a végén nekiállnak gondolkodni...""Arccal a közmunka-progi felé"..Orbánnak csak ehhez van köze..Aki ennél többre viszi,,az már lassan gyanús lesz a rendszer számára...:)
Január
... és pont a gondolkodó réteg hagyta el munkahely reményében az országot, és gyarapít "idegen" országokat. Itthon pedig az történik ami, lásd az ezévi választásokat, mikor is 44%-os pártnak 2/3-ados többsége van a parlamentben. Ilyen a világon sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.