Magyarország 2020-ig két autópályát is megépít a magyar-szlovák határig – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban csütörtökön, miután tárgyalt Lubomír Váznyval, a szlovák kormány kiemelt beruházásokért felelős miniszterelnök-helyettesével.

A miniszter kifejtette, hogy a beruházás Miskolc és Kassa, illetve Rajka és Pozsony autópályával való összekötését célozza.

Szijjártó: 2020-ig két autópálya is megépül a magyar-szlovák határig

Az egyeztetést a visegrádi négyek, valamint a Nyugat-Balkán országainak Pozsonyban rendezendő külügyminiszteri találkozója előtt tartották a szlovák kormányhivatalban.

Szijjártó Péter és Lubomír Vázny a találkozón Magyarország és Szlovákia eddigi legnagyobb közös fejlesztési programjának felgyorsításáról egyezett meg. Ennek a programnak a lényege, hogy megduplázzák a két ország közti határátlépési lehetőségek számát, vagyis 25 új határátlépési pontot építsenek ki.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
szijártó kezd tokásodni... túl jó dolga van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
2020 ig ?És addig mi a fenét kártyáznak az útépítők? A Rómaiak, gépek nélkül hatékonyabbak voltak és a minőségre sem lehet kifogásunk ennyi évszázad után sem.
Equilibrium
szijártó kezd tokásodni... túl jó dolga van...
nyanya001
A lóvét meg a folyton támadó unió adja !
DR Eric CARTMEN
Két autópálya. Aha. Egy oda- egy vissza. Ez a fidesznél két autópálya.
berkabela
Mi -a főváros vidéki hűbéresei-nem adhatnánk a pénzünket egy olyan autópályára ami nem Pestnek épülne ? Pl egy kelet-nyugati irányút, amire az átmenő forgalomnak lenne szüksége,hogy ne kelljen mindíg meglátogatnunk a zsúfolt" főfalut".
aremy
@berkabela: a főfalu nagyon találó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.