"A kormányprogram elsődleges célja a betarthatatlanul bonyolult és olykor önkényesen működtetett adórendszer egyszerűsítése" – mondta a 2010-es kampányban a söralátét-méretű adóbevallást is ígérő Fidesz. A söralátétből persze nem lett semmi, és az adók szám is csak nőtt, az önkényesen működő adórendszer meg hát most csúcsosodik csak ki igazán... Különadók, Európa legmagasabb áfája, és a többi unortodox csoda – a Hír24 összeállítása.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
HA-ZU-DOTT...nem értem miért lepődtök ezen meg. Minden napos dolog már több éve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
Szívet melengető érzés meghallgatni ezt a riportot..
Amúgy:
A 2010-es fidesz győzelem másnapján meghallgattam a Viktor beszédét a Kossuthon.
Egyértelműen szajkózta a söralátétes adóbevallást na meg az origarchák lenyomását...

A bevallás ugye amint látható több A4-es oldal, és Simicska, Nyerges, Mészáros Lőrinc, meg a többiek neve talán emlékeztet valamire..
verőce21
@JAJMÁR: (10:41) Akkor azt is olvashatja, hogy nem hülyeség a "söralátét" adóbevallás, hanem 101%-ig igaz amit Orbán állít! Sőt, még annál is igazabb. Pl. az itt-ott blogolók kb. 80%-a egyáltalán semmilyen adóbevallást nem ad be!
JAJMÁR
@verőce21: 21:48 Egy időben - mert olyan jó szívem van - sorban álltak nálam, hogy elkészítsem az adóbevallásukat, mert mind kapott vissza, - de nem miattam, hanem mert egy létszámleépítés után voltak -de ez mind azt hitte, hogy miattam van : ) és még utána is, sokáig, mind idejött... és hiába mondtam, hogy ez véletlen, ezek csak bennem hittek, nos, ezt az élményt is sikerült elvenni az emberektől egy nyilatkozattal ! (A nyilatkozat miatt is idejönnek.. ) Ez már nem ugyanaz. Te nem tudod, milyen jó visszakapni valamit...
verőce21
@JAJMÁR: (22:06) Dehogynem tudom milyen jó visszakapni. Amióta adóbevallás van én mindig adó-visszaigénylő voltam! (Olyan vagy a faluban, mint Óz a nagy varázsló, vagy a falu Bölcse?!) :)
JAJMÁR
@verőce21: 22:43 Szerintem én a jó tündér vagyok, vagy olyasmi. Nwm tudom., mert az én jó tündérem nincs sehol. Ittam egy kis bort, mert ünneplünk, úgyhogy jó éjszakát kedves verőce :)
verőce21
@JAJMÁR: (22:55) November 4-én, rosé borral? Beszédes ünnep. :)
Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.