Az Index egyik olvasója azt írta, hogy hetek óta rendszeresen feltűnik az autópályán egy piros furgon, amely több autót is megpróbált már leszorítani az útról.

A Fiat Ducatos sofőrje azt nem tudja elviselni, amikor megpróbálják megelőzni. Az olvasó tapasztalatát egyébként a Music Fm több hallgatója is megerősítette.

Ámokfutó tartja rettegésben az M3-ason autózókat

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csagyi
Sajnos nem egyedi a jelenség.Sokat közlekedem én is járművekkel az utakon és gyakran találkozunk erőszakos,minden értelmes szabályt felrúgó vezetőkkel.Nem rajtuk múlik,hogy nem okoznak balesetet,mert a normális vezetők inkább félre húzódnak,fékeznek, elkerülve a karambolt.Erre építenek ezek az agresszív emberek.Csak a közlekedésben vannak ilyen személyek? Így élünk ma.
coyote3
Mígnem találkozik egy hozzá hasonlóan agresszív vadbarommal...
Meine Ehre heisst Treue
Ide is leírom, sajnos nemcsak a mezőfalvai család tragédiája kapcsán merül fel bennem:

1) Minden ilyen esetet átminősíteni szándékos emberöléssé;
2) Tényleges életfogytiglan, ahol dolgozik és keresete a túlélő családtag(ok)é, ha vagyonos figuráról van szó, akkor a vagyonából részesedne;
3) Nagyon szigorú feltételhez kötni a vezetői engedély megszerzését ( középfokú végzettség minimum, mindenre kiterjedő, alapos pszichológiai vizsgálat). A jogosítvánnyal rendelkezőket 2 évente vizsgáztatni kellene + a pszichológiai alkalmasság, hiszen az ember változik. Aki nem megy át, attól bevonják a vezetői engedélyt. (itt lehetne variálni, hogy meddig). Engedély nélküli gépjárművezetés 15 év fegyház, ittas vezetés szintén + örökre eltiltani a vezetéstől (vezessen ipari áramot vagy háztartást). Meg kell érteni az embereknek, hogy az autó emberi életek kioltására alkalmas fegyver, e szerint kell viszonyulni hozzá.
Hirtelen ennyi, de biztos lehetne még variálni...
tivoli
Ha én egy kamionos lennék, bebicskáznék előtte s amikor kiszállna méltatlankodni, meglengetnék az orra előtt egy pajszert.
vadsanca
Ehhez hasonlóval már találkoztam. Talán ezeknél a kilométer-óra nem működik? Volt néhányszor olyan, hogy 130, -135-el előztem - esetenként több autót - és hipp-hopp mögém került egy terepjáró, vagy valami nagyobb lóerős "dög". Ez még nem lenne baj, de még villog is. ilyenkor kell felmérnem a biztonságos helyzetet,-arra vonatkoztatóan -, hogy miként tudok visszatérni az előzendő sávba. Az ilyen esetek nálam is részleges gyorshajtásba torkolnak. Igyekszem vigyázni autós-társaimra is. Pl. nem sorolok be két autó közé, ha nincs elegendő féktávolság. Sokan ebből rendszert űznek! Mi értelme van? Talán így akarnak maguknak kárt okozni, amivel jól járnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.