Cikke szerint a Fidesz vezetői az első Békemenetet sem akarták. De ők könnyen veszik körbe magukat idiótákkal, és nem is tudják felmérni, mikor van valós veszély. Bayer szerint azért van szükség a Békemenetre, mert most otthon húsz-harmincezer ember éppen kinevezi magát népnek, és a CIA segít nekik, ráadásul Brüsszel is éppen beszáll a magyar belpolitikába. Bayer elvágta a cikkét, az teljes terjedelmében csak kedden lesz olvasható a Magyar Hírlapban.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

breed
Állítsuk meg a békemenetet (a békésen gyűlölködők menetét) egy békesorfallal.
Elég volt belőletek nagyon hülye nagyonmagyarok, akiket valójában csak a zsidó- és a kommunistagyűlölet köt össze. Semmi másuk nincs a barmoknak.

Ha nem lennének zsidók és kommunisták a földön, ezek olyanok volnának, mint a zombik. Csak dülöngélnének jobbra-bakra és közben hörögnének: "Brain" - mert az ugye nekik nincs, de azt hiszik, ha megeszik másét, majd okosak lesznek.
Szánalmas egy banda!!!
F_Viktor
Akkor most mi a **** van? A büdösbogarak nem a nép, akkor a Zsóóóti a nép (vagy a béka?)?
Ha Zsóóóti sem a nép, akkor már semmit nem tudok, csak annyit, hogy nekem NEM KELL NETADÓ!
Törölt felhasználó
Zsoltika eldönti, hogy kik a nép... vagy a nép egy része. Persze az 1\3-os 2\3 gyözelemnél ezt nem hangoztattad. Megkeseredett, "beleőfült", rángó elmebetegek lesztek ti a haveroddal viktorral, aki pl még nem realizálta, hogy őt már a világ diktátorként fog rá emlékezni.. A bayerre, pedig, mint udvari bulldog.. Még, hogy ki a nép... Az lesz a nép, akik majd a cellád előtt sorba fognak állni minden este..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.