Magyarország ma már elképzelhetetlen az Audi nélkül, ahogy a járműkonszern is itteni tevékenysége nélkül – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök az Audi TT Roadster sorozatgyártásának hivatalos elindítása alkalmából tartott szerdai rendezvényen, Győrben.

Utalva arra, hogy a német konszernnek 1986 óta van magyar beszállítója, kijelentette, a társaság már idejekorán meglátta, hogy "Magyarországban és a magyar emberekben sokkal több van annál, mint amire a kommunizmus akkor kárhoztatott minket", s az Audi nem kivinni akarta a magyar tudást és tehetséget, hanem megértette, hogy "mi magyarok, a hazánkban tudunk és akarunk kiváló teljesítményt nyújtani".

Orbán: Magyarország elképzelhetetlen az Audi nélkül

Orbán Viktor kiemelte: a világ egyik legsikeresebb autógyárában a munka dandárját magyar emberek végzik, közel negyedszázadon keresztül részt véve a magyar ipar tekintélyének visszaállításában, bizonyítva, hogy az ország érdemes a bizalomra. A miniszterelnök megjegyezte, az Audi és Győr "nyerő páros" az autóiparban és a kézilabdában is.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@nyanya001: Az (Emut nyóc év hozadéka)!
silber13
www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/hirek/elo-kozvetites-orban-viktor-beszedet-mond-az-audi-tt-roadster-gyartasinditasi-unnepsegen

Balos az a kocsi! Meg kell nézni a video végét. A csúti víziló az anyósülésből mászik ki, a kocsit vezető pilóta már kiszállt
hattorihanna
Ne hülyüljetek már,hogy engedték volna ezt kormány mögé,tudják mit művel benne...
silber13
@hattorihanna: Nem is engedték, pont elég lehetett a hülyeségeit végighallgatni, amit jó orbáni szokás szerint ismét felolvasott és még a tetejében tapsolni is kellett! Az a tapsoló sorfal nem tudom kinek tapsikolt a videón! A vendégnek, vagy az új kocsinak! Azt hiszem a kocsi tetszett jobban mindenkinek!
coyote3
Vorsprung durch Technik... Lehet az Audi nem ismeri a munkaalapú társadalmat?
hattorihanna
@silber13: Nem is kérdés,hogy az autóknak tapsoltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.