Nem kellett sokat várni, hogy a kis eltűnés után felbukkanó és nyilatkozó Vida Ildikóra rászálljanak az internetezők. A fotókat pedig a Hová tűnt Vida Ildikó Facebook oldalra töltötték fel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Horizont: Vida amikor megtudta ,hogy nincs USA-vízum,rögtön szólt Vargának! Varga meg Viktornak!Aki csak annyit mondott! Küld el szabadságra,még az ügyet el meszeljük!Viszont dagadt a botrány,erre haza rendelték!Csak azt nem-gondolták,hogy Ildikó el szólja magát!Lesz még itt botrány! Nem tudom,meddig húzzák,de ideje volna váltani! Amíg nem késő!
szalaiveronika
@Horizont: kedves Horizont, kivel vitatkozol? Természetesen egyetértünk, a lopás az lopás, ha milliárd, ha millió forintról van szó. Az én erkölcsi szempontom egy esetben mégis kivételt tesz: pl: ha valaki az éhező gyerekeinek lop egy vekni kenyeret. Üdv: egy más típusú nő.
Desischado
Szerintem is védeni fogják foggal körömmel, mert sokat tud! De én is remélem, hogy belebukik ez a nyomorult banda, mert gyülekeznek a fejük fölött a viharfelhők! vida csak addig kussol, amíg megéri neki! Ha szorulna a nyaka körül a hurok, csodaszépen kiköhögné azokat a bizonyos adatokat!
szalaiveronika
@Horizont: másik lehetőség: te értetted félre. Üdv: Veronika
szalaiveronika
@Horizont: másik lehetőség: te értetted félre. Üdv: Veronika
Miklós Julianna
@Horizont: Ha jól tudom 2008 óta vannak ezek az ügyek! Akkor ki a felelős ezért? Melyik hatalom fog ezért fizetni?El lehet gondolkozni!Én gondolom hogy , rá jött ere a FIDESZ amikor átvette a hatalmat!És el is kezdte ezt felszámolni!Én ezt olvastam!!El kéne olvasni, és aztán kívánni bárkinek is rosszat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.