Nem menti fel tisztségéből Vida Ildikót, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökét Varga Mihály – a nemzetgazdasági miniszter ezt a Magyar Rádió 180 perc című műsorában jelentette ki hétfőn.

Azt mondta, hogy a NAV-elnököt valaki anélkül vádolta meg, hogy bármivel bizonyítaná a vádakat. Ebben a helyzetben akkor járna el a legrosszabbul, ha felmentené a NAV vezetőjét; "nem fogom ezt megtenni" – tette hozzá.

Szerinte a kitiltás csupán ürügy, nem erről szól az ügy, "politikai szál van". Ezért továbbra is azt várják az amerikai hatóságoktól, hogy tájékoztassák a kitiltás indokairól a kormányt.

Hozzátette, hogy Polt Péter legfőbb ügyész már kezdeményezte az amerikaiaknál a bizonyítékaik átadását, ám ez a máig nem történt meg.

"Mondja meg valaki, hogy mi a baj a NAV elnökével" – fogalmazott a politikus.

Varga Mihály az M1 Ma Reggel című műsorában azt mondta, hogy mindenkit, így Vida Ildikót is megilleti az ártatlanság vélelme. 

Nevezzék meg azt az ügyet, ami alapján a NAV elnökét kitiltották, ha megnevezik azonnal vizsgálatot indítanak – mondta Varga Mihály.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Vida Ildikó amerikai bankszámláit zárolták. A számlákra több milliárd dollár összeget utaltak a fideszes oligarchák az elmúlt néhány évben. Simicska és Nyergesék cégein keresztül végül ezen számlákon landolt az elsikkasztott nyugdíjpénztárak vagyonának jelentős része, illetve a KÖZGÉP birodalom vesztegetési pénzeinek egy része is. Az ügyben már az FBI és az Interpol is nyomoz, az amerikai számlákon kívül svájci fideszes bankszámlák zárolása is várható. Ezért utazott Orbán Viktor a közelmúltban többször is Svájcba, meglepően szerény körülmények között és csendben, időnként vasúti másodosztályon, időnként pedig Lázár János társaságában. Folyik már a svájci pénzek kiutalása serényen kínai, azeri és oroszországi számlákra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
A nemzetbiztonsági szolgálat, na meg a az igazságszolgálat, fő ügyész vezetésével, miért is van ? Ha csak nem azért, hogy a szennyest letakarják, a vendégek elől!
Levrone
"Nem menti fel Vida Ildikót Varga Mihály" Ezen cím alapján azt hittem, már el is ítélték, ezért kéne felmenteni... :D Csodálkoztam is, milyen gyors lett az ügyvitel a büntetésvégrehajtásban... :D
Clavigo
Miska...ha egyszer kiqrták az USA-ból korrupció-gyanú miatt,,minimum vizsgálódni kellene ( Főügyész,KEHI,,vagy mit bánom én,hogy ki vagy milyen hivatal,,vagytok elegen a vízfejben),,,nem pedig tőlünk érdeklődni vazzzze..Hát már ne ugy tájékozódjál,,mint egy kiszántott egér,ember.Innentől kezdve Nektek már együtt kellene elhúzni a redvába...aVeziiirt se hagyjátok hátra...
tivoli
Ha magánemberként van kitiltva Vida, ahhoz mi a jó fene köze van az államapparátusnak?
bundi
@tivoli: ha magánemberként lop sikkaszt csal akkor szerinted semmi...ugye¿
De ő az államaparátust használta a pénzbehajtáshoz...
kumming
@tivoli: @tivoli: A NAV elnöke magánemberként se legyen kitiltva, mert annak oka van. És ez a pozíció teljes fedhetetlenséget kíván meg.
tivoli
@bundi: @kumming: Ha ez így van, akkor hozzanak fel ellene konkrét vádat, mint az állam megkárosítóját.
Vajon az USÁ-t is megkárosította, hogy olyan nagyon szívükön viselik a problémát??
Manhattan
Vida Ildikó amerikai bankszámláit zárolták. A számlákra több milliárd dollár összeget utaltak a fideszes oligarchák az elmúlt néhány évben. Simicska és Nyergesék cégein keresztül végül ezen számlákon landolt az elsikkasztott nyugdíjpénztárak vagyonának jelentős része, illetve a KÖZGÉP birodalom vesztegetési pénzeinek egy része is. Az ügyben már az FBI és az Interpol is nyomoz, az amerikai számlákon kívül svájci fideszes bankszámlák zárolása is várható. Ezért utazott Orbán Viktor a közelmúltban többször is Svájcba, meglepően szerény körülmények között és csendben, időnként vasúti másodosztályon, időnként pedig Lázár János társaságában. Folyik már a svájci pénzek kiutalása serényen kínai, azeri és oroszországi számlákra.
KERKA
A svájci bankárt azonnal leváltották, amikor felmerült ellene a hivatali visszaélés vádja .Vidának több bankbetétje van Amerikában, amiről nem tudni, hogy pontosan kié, hogyan került oda, ez éppen elég alap ahhoz, hogy leváltsák. Vida nyílván fedez valakiket, de előbb-utóbb úgyis nyilvánosságra kerülnek az ügyei.
soljanka
"Mondja meg valaki, hogy mi a baj a NAV elnökével"

Hát ez a szebb napokat is látott Varga ebbe a mondatba fog belebukni.
whatthefuck
Ne is! Annál jobban a körmükre ég. Csak így tovább NER-es rablók!
KERKA
@Manhattan: 11.44 Ha vártam volna egy percet, jobban tettem volna. Te sokkal világosabban írtad le a tutit:))
coyote3
Nem menti fel... Gratulálok kockafej, ezzel aztán végképp bekarcintottad magad a korrupt spermiumok tárházába. Csak az amerikai elnök tudja , hogy korrupciót állapított meg , derített fel a világ legprofibb titkos szolgálata a "csajodról" . Tényleg mi is a baj ezzel???
mekkelek
Nem váltják le Vidát mert borítaná a bilit és az a vezír ürülékével van tele. A kommunikációjukkal ellentétben nagyon remélik hogy az amik nem adnak át/hoznak nyilvánosságra semmi konkrétumot az ügyben mert az lenne az igazi földindulás. Az amcsik tudnak az összes koszos ügyleteikrôl, Vida kitiltása figyelmeztetés volt.
alte trottel
@tivoli: Látom, onnan A Mi Sohanemhazudó Sólyommadarunk valagából egészen másként fest a világ! Onnan kikandikálva teljesen értelmezhetetlen a "feddhetetlenség" fogalma, ugye?
tivoli
@alte trottel: ma, 12:01
Te most nagyon okosat akartál mondani, ugye? Na fuss neki még egyszer.
Senara
"Azt mondta, hogy a NAV-elnököt valaki anélkül vádolta meg, hogy bármivel bizonyítaná a vádakat. Ebben a helyzetben akkor járna el a legrosszabbul, ha felmentené a NAV vezetőjét; "nem fogom ezt megtenni" – tette hozzá." ...Varga polgár ...lefokozta valakivé az Amerikai ügyvivőt ... Megmondták lassan mondom hogy te is megértsd a történet a kitiltó és a kitiltottra tartozik ! Vida menjen be és kérje a bizonyítékokat MIÉRT TILTOTTÁK KI . Átadják , de lehet már át is adták már és azért vallotta be .
magyarbakancs
Szerényen kérdezném a kitiltás mellet szóvolt a hírekben ,hogy amerikai bankszámláját is zárolták a NAV vezetőjének.
Mi van erről nem regél semelyik hírportál.?
Bercifiu
Az amics elég jól kiszúrtak velünk. A kitiltást már október elején kellett volna közölni, s mindjárt másként alakul a választáson való részvétel és az eredmény.
Nem hiszem el, hogy alaptalanul vádolnak meg magas beosztású magyar embereket.
a CIA ha akarja azt is megtudja nézni, hogy az illetőnek be van e tömve a lyukas zápfoga.
Ildike ballagjon be a követségre, neki átadják a bizonyítékokat, s tegye le Misike elé, s utána nyilatkozzon Misi az ártatlanságról, majd hozzák nyilvánosságra, s egyszer s mindenkorra tisztázzák magukat a vád alól. Ezután következhet a becsületsértésért a magánvádas eljárás.
Ha ezt megteszik, nem kell béka ugatós menet, nem kell L. lacikának a postát vádolni az elveszett levélért.
Kérjék már ki Vida telefonjának a híváslistáját, mindjárt megtudják kivel beszélt.
Ha ezt megteszik, qva nagy bukta lesz valamelyik oldalon.
keresztapa
Ha a felfüggesztés, a ki rúgás, nem megy a takarás miatt, akkor bizonyossá vált, hogy kitermelt tolvajlás folyik, kockázat, ellenőrzés nélkül, a NAV- nál, az alapítványoknál, állami és magáncégeknél. Csak erre lehet következtetni, Varga az meg nem tudja, hogy A NAV elnöki beosztás minden gyanútól mentesnek kell lennie, a bizalom az nem pénz kérdés! Az ország megítélése, az állampolgárok adózási tudata, kötelme, megköveteli a tiszta átláthatóságot, nem tűri a legkisebb gyanúsítást sem. Varga testbeszéde a takarást fejezi ki!
bundi
@tivoli: elég álszent egy alak vagy...ezt a trémát már párszor átbeszéltük...
emlékszel még kis kedvencedre aki olyan stílusosan bugrisozik?
propeller.hu/itthon/3005488-itt-kitiltas-hattere-milliard-kenopenzt#c1186123
de emlékeztetőnek...
olvasgasd október 24., 11:07-től...
tehát okt
-óta hivatalosan is közölték ezt a kormánnyal...és vida is szólt nekik erről...
"Ha ez így van, akkor hozzanak fel ellene konkrét vádat, mint az állam megkárosítóját. "
ez így kicsit furcsa tőled, mert már egyszer végigbeszéltük ezt de a jelek szerint a memóriád kb nap után törlődik...
tehát a vizsgálatot az ottani hatóságok lefolytatták a döntést meghozták, az érintettekkel közölték ezt...az érintettek a kitiltást elfogadták, ellene nem lebbeztek fel...mert miért is tették volna ezt...
"A kitiltás csak akkor vizsgálható felül, ha a kitiltott személy vállalja, hogy aláveti magát az amerikai joghatóság vizsgálatának – véli Valki, viszont ha valóban bűnösnek találják, akkor további intézkedések is várhatóak vele szemben."
forrás..
www.hir24.hu/belfold/2014/10/21/orbannak-tudnia-kell-arrol-hogy-kiket-tiltottak-ki-amerikabol/
(@Senara: ez arra utal amit te is mondasz)
tudod ha tisztázni szerették volna magukat, akkor fellebbeznek és nem lapítanak mint szar a fűben...de ha tényleg sárosak, akkor annak büntetőjogi következményei vannak...és nem orbanisztánban, hanem az usa-ban...
és így innentől kezdve a te szavaiddal élve...
"Te most nagyon okosat akartál mondani, ugye? Na fuss neki még egyszer."
de olvasgass:
444.hu/2014/10/19/a-sertettek-tulzott-reakcioja-miatt-robbanhatott-ekkorat-az-amerikai-kitiltas/
vagy itt:
444.hu/2014/10/20/hat-magyart-tiltottak-ki-az-egyesult-allamokbol/
bundi
@tivoli: más...
"Ha ez így van, akkor hozzanak fel ellene konkrét vádat, mint az állam megkárosítóját. "
emlékszel arra dossziéra és a bizonyítékokra amiket lefoglaltak majd egy éve a horváthtól...?
propeller.hu/itthon/2847005-lesoporte-nav-botrany-kirobbantojanak-panaszat
olvasgasd...
tanulságos...
ha belegondolsz emlékeztethet valamire...nem?
hogy is takarított annak idején vida a hosszúbájtok éjszakája után?
index.hu/belfold/0924hbej/
egyébként...másik szál...
hvg.hu/gazdasag/20131119_Mar_ket_eve_szolt_Roganeknak_a_NAVbotran/
már 2011-óta tudnak erről...
évi ezer milliárdos tétel...
a levél itt:
atlatszo.hu/2013/11/19/horvath-andras-mar-ket-eve-milliardos-szamlagyarakra-figyelmeztette-a-fideszt/
innentől a saját szádból csinálsz segget, ha ezekre hivatkozol...
gondolkozz el ezen...és azon is, hogy magad pártfüggetlennek vallod...
tivoli
@bundi: ma, 13:01
Rájöttem mi a bajod.
Rugacsot lájkoltam az okt. 22., 00.32-es beírásáért, és két sorral lejjebb ezt közöltem is vele. a 00:43-ra.
Egyébként hosszú távon tényleg rugaccsal értek egyet, az ő véleménye közelebb áll az enyémhez. De hidd el kérlek, nem azért, mert valamelyik párt szineiben indulnék. Inkább a világnézet miatt.
Tőled meg az nem szimpi, hogy beleállsz minden vitába személyeskedni. és rögtön átmenni sértegetésbe ha valaki nem úgy szól, ahogy neked tetszik. Most pl. miért kellett belém kötni alte trottel kapcsán? Éppenhogy én lettem megszólítva általa, idétlen sértegetéssel. Vagy te lennél alte trottel is, hogy olyan érzékenyen érint?
bundi
@tivoli: egy tudod ez nem személyes, csak te állsz ki azzal, hogy hozzanak elő bizonyítékokat...holott anno ezt annyiban hagytuk, no meg te is tudod hogy mi is lett a döntés az amcsik részéről, és fellebbezni is lehetett volna ellene...nem csak így médiakampányt csinálni mint ma is...
propeller.hu/itthon/3016905-vida-ildiko-amerikai-nagykovetseg-elott
egyébként látod szandokánt cicamicát, meg rugacsot illetve spu nevű kommentelő társunkat is piszkálgatom nem csak téged...csak ti álltok ki mellszélességgel a kormány mellett...
egyébként...
"Ha magánemberként van kitiltva Vida, ahhoz mi a jó fene köze van az államapparátusnak?"
te dobtad fel a magaslabdát...és később vállaltad a vitát, hogy válaszoltál...
az meg hogy idéztelek ...az csak azért volt mert én is hasonlót akartam írni neked, és így hogy saját szavaidat használtam ellened jobban adta ki magát ennyi...abba a vitába nem szóltam bele...
a sértegetést meg éppen egy jobbikostól vettem át ...
index.hu/belfold/2010/valasztas/molnar_nem_csinaltam_segget_a_szambol/
tudod amikor kijelent valamit, majd később mintha nem is tett volna ilyet úgy viselkedik...
de hát vissza a cikkhez...amit már annak idején is átbeszéltünk...
szerinted semmi köze a kormánynak, ahhoz, ha az adóhatóság vezetője az adóhivatalt zsarolásra, védelmi pénzek beszedésére használja?
forrás:
blog.atlatszo.hu/2014/10/a-rejtelyes-7750-diszkret-es-drasztikus/
tehát várom pártfüggetlen véleményed...
tivoli
@bundi: Hiszem és vallom, hogy az ilyenek nem tartoznak a közvéleményre, Először is, mert fogalmunk sincs, hogy milyen üzleti kapcsolatok húzódnak meg a háttérben,
Másodszor, annyira nyilvánvaló, hogy hetek óta ami ezerféle támadás érte a kormányt, az nyílt provokáció.
És ha hiszed, ha nem, egyre inkább körvonalazódik, hogy mindenáron ki akarnak valakik kényszeríteni egy össznépi elégedetlenséget, egy már többször bevált forgatókönyv alapján.
És itt kezdek aggódni. Nem a fideszért, vagy Orbánért. Nem Gyurcsányért vagy Bajnaiért. A magyar nemzetért. Hogy egy maroknyi érdekcsoportnak semmi sem drága, hogy a magyar népnek még a neve is feledésbe merüljön.
bundi
@tivoli: mint 2006-ban?
most is a fidesz kezdte, mint akkor...gondolom olvastad azokat amiket küldtem neked... és ha igen, akkor tudod, hogy a hírt a fideszes századvég dobta be...és ma is tegnap is, meg az elmúlt hónapban is, mindig az mno... a magyar hirlap, a napi melegítette fel újra, ha elkezdett leülni...
"Hiszem és vallom, hogy az ilyenek nem tartoznak a közvéleményre, Először is, mert fogalmunk sincs, hogy milyen üzleti kapcsolatok húzódnak meg a háttérben, "
és szerinted, ha a nav elnökéről nyíltan lehet tudni, hogy igencsak korrupt ma is, de tíz éve is az volt...az nem tartozik csak rá?
és a nav vezetőjének milyen üzletui kapcsolatai is lehetnek? mikor a tisztség egyik feltétele, a feddhetetlen előélet, és hogy semmilyen vállalkozáshoz, vagy üzleti érdekeltséghez ne legyen köthető?
bocsi de most miről is beszélsz?
alte trottel
@tivoli: Hát ez kurvajó, a laposféreg és az önérzet mulatságos esete! És pont te húzod fel az orrod, pont te, akinek horizontját egy gyűrűsizom határolja! Pont te, aki elképzelni se tud olyan viktoriánus bornírtságot, ami mellett ne állna ki teljes mellszélességgel!
Ez jó!
(újraindul a Showder Klub. Nem akarsz ezzel a műsorszámmal fellépni?)
tivoli
@alte trottel: ma, 15:03
Mondjad öcsém, mondjad. Bár ez sem értelmesebb az előzőnél, mert lényege semmi., csak a szellemi kisstílűség süt belőle.
bundi
@tivoli: lehet hogy szellemileg kisstílű de legalább stílusa van...mindenesetre eredetibb mint a bugrisozás...
tivoli
@bundi: ma, 16:21
Még sohasem bugrisoztam..
Jankó123
És még, mindig nem sétáltatnak senkit a Tv-ben, vezetőszáras bilinccsel a kezén!
Eddig elég volt ehhez egy pletykára alapozott bejelentés is!
Igaz-e, Csontvázas Mihály?
Miklós Julianna
@tivoli: Végre egy okos írás! Ez a dolgok értelme és nem más! Már töbször próbáltak minket le radírozni de ez ideig nem sikerült, más országokban is igy provokálják a tudatlan embereket!
coni
Gondolom ő eddig is tudott mindenről, most, hogy az amerikaiak is tudnak ez nem ok a felmentésre. Mint NGM miniszter csak látja, hogy nem folyik be 900 Mrd ÁFA évente, és hogy az 500 Forintos olajat évek óta 300-ért árulják.
Valójában az amerikaiak semmivel sem gyanúsítanak senkit. Csak nem engedik be őket az USA-ba.
tivoli
@Miklós Julianna: ma, 17:23
Elég volna csak nyitott szemmel szétnézni, hogy milyen mozgolódások folynak a világban. Minden jel arra mutat, hogy ahova Amerika vezetésének figyelme irányítva van, ott komoly problémák adódnak a kiszemelt állam belső vezetésével, melynek tarthatatlansága komoly beavatkozást igényel.
alte trottel
@tivoli: Nevezz nyugodtan bácsinak, kisvigéc, a jogsim is idősebb nálad.
(sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de az egyik legocsmányabb az irigység)
Szimba
@tivoli: Mert az államapparátus tagjainak - sőt rokonságának - feddhetetlennek kell lennie, még mint magánembernek is.
Szimba
@Szimba: Emlékszel mit mondott demcsák?A férje miatt nem lehett szóvívő.
palika
Ki kell menni tömegével az utcára, mert csak igy lehet!!!
tivoli
@alte trottel: ma, 18:13
Ha valóban bácsi volnál, nem kötekednél neveletlen kölökként.

(Ebben egyet értünk).
Szimba
@tivoli: Mindegy, ki van tiltva, besározódott. Hál Istennek, van aki szívén viseli Mo. sorsát.
tivoli
@Szimba: ma, 18:16
Elvileg igen.
Csak aztán mindig közbe jön valami.
Szimba
@magyarbakancs: Igazad van, beszéljen vida az amerikai bankszámláiról (is). Meg firtassák a médiák is.
Szimba
@tivoli: Hát épp ez a baj ezzel a fideszzel, hogy csak minden csak elvileg. És mi az, hogy mindig közbejön valami? Illetve, ha közbejött az a valami, akkor nincs mit tenni, el kell távolítani az államapparátusból.
tivoli
@Szimba: ma, 18:28
Nem fidesz találmány. Mióta világ a világ, a legbecsületesebb elöljáró is korrumpálódik előbb utóbb.
Mindig vannak akik megkörnyékezik, hogy nekik kedvező döntést hozzon. S aztán ha egyszer enged, attól kezdve zsarolható.
Ha nem enged, akkor is zsarolható, mert vannak szerettei, családja, esetleg vagyona amit félthet..
alterego56
"Nevezzék meg azt az ügyet, ami alapján a NAV elnökét kitiltották, ha megnevezik azonnal vizsgálatot indítanak – mondta Varga Mihály" Horváth András megnevezte az ügyet, meg is indult a vizsgálat azonnal. Ellene. Az ügy vizsgálatára úgy látszik várni kell még. Egész addig amíg ti hatalmon vagytok.
alterego56
@Miklós Julianna: Mi is próbáltuk az USA-t leradírozni, 1942.12.12-én hadat is üzentünk nekik. A probléma az volt hogy nem volt közös határunk. Az USA három év kemény munkájával ezt a problémát megoldotta. Már '44 nyarán megérkeztek a karácsonyra szánt csomagok, egyik másik az 500-1000 kilót is elérte.
Miklós Julianna
@tivoli: mIKNDEN KI OTTHON RENDEZKEDJEN, ÉS NE MÁS ORSZÁGÁBAN, MERT ABBÓL LESZNEK A BAJOK!!!sENKINEK SEMMI KÖZE A MÁSIK ORSZÁGHOZ, ÉS AZ ÜGYEIHEZ, aMERIKA HA VALAHOVA BETESZI A LÁBÁT OTT CSAK BELSŐ HARCOK,KONFLIKTUSOK, GYARMATOK SZÜLETNEK! MARADJON OTT AHOL VAN!
Grafix69
@Miklós Julianna: Na olvasgatom itt a nagy eszmefuttatásokat , az USA oda avatkozik be ahol az érdekei , gazdasági elképzelései nem egyeznek a másik ország elképzeléseivel , de , aztán megint de itt nincs olaj itt nincs gáz . Annyira érdekli hazánkat gazdasági kizsákmányolás szempontjából az USA mint kecskét a panamai banán , semennyire. Itt tolvajok vannak és nem demokrácia , voltak Venezuelai államok sorban sorban akik nem alázkodtak meg Amerika előtt ( ott volt olaj) pedig nem volt demokrácia , simán önkényuralom, de itt sincs demokrácia viszont itt nincs semmi ami érdekes lenne az Usa számára. A termőföld az egyetlen vagyona és a termál víz az országnak. A Magyarok maguk sem tudnak élni a lehetőséggel, sajna. Nem akarnak itt semmit sem elvenni a nyugati hatalmak . Itt a Magyarok akarnak elvenni mindent a Magyaroktól.
Miklós Julianna
@Grafix69: de olcsó munkaerő kell neki!!! De miért kéne nekünk megalázkodni???
bence
NA NÁ ! HOGY NEM MENTI FEL ! MÉG A VÉGÉN VARGA IS SZARBA KERÜLNE !!!
bence
@Manhattan: ! Elég baj , hogy nem állítják meg a svájci pénzek további kiutalását ! Az utolsó fillérig zárolni kellett volna , hogy ne maradjon mit tovább utalni !
bence
@Bercifiu: ! Kétség sem férhet hozzá , hogy a fidesz oldalon , Hát pontosan ezért nem teszik meg !
bence
@tivoli: ! Ha ennyire odavagy ezért a kormányért , miért nem veszed őket a nevedre ?!
soljanka
Ha Vida ártatlan lenne, akkor a kitiltó határozatot kézhez kapva - természetesen miután tolmácsért kiált-, azonnal riadóztatta volna a Hírtévét, MNO-t, MTI-t, majd elrohant volna a nagykövetségre.
És akkor most a Békemenet ott körözne az usákok nagykövetsége előtt "Goodfried haza" molinókkal.
volvós
Ha misike felmond neki, odaveszi jó pénzért takarítani
a pasaparki lakásokat...Arra talán jó lesz ...oda nem
kell " nyelv" vizsga...vagy igen ???
alte trottel
@Miklós Julianna: Afrika bármelyik országában az átlagjövedelem kisebb mint nálunk a segély minimuma. És érdekes módon az usákok szarnak rájuk. Akkor valami nem stimmel az ismereteiddel.
alte trottel
@tivoli: Hja, ha az ismeretségi körödben csupacsupa éhező, nyomorgó, búvalb@xott nyugger fordul elő, akkor mi a szart imádsz ennyire ezen a galandféreg erkölcsű bandán?
(elég annyi hogy az első kocsim egy valódi Pobjeda volt? és az első motorom 125-ös csepel?)
Desischado
Sáros a luvnya ezerrel. miska meg ordas nagy bakot lőtt, bár érthető, hogy védi, mert ha vida el kezd kipakolni, na, az vérre fog menni! Egyébként meg miért nem RÖGTÖN MENT A NAGYKÖVETSÉGRE? MIÉRT CSAK MOST??? Ez is azt jelenti, hogy próbálja a látszatot menteni, de késő
! Lesznek még itt rendkívül érdekes dolgok! Nem vagyok Püthia, de így legyen ötösöm a lottón!
Egyébként én is egyetértek azzal, hogy AZONNAL zárolni kellett volna az összes Svájci bankszámlát! A bandának így van ideje kimenteni a pénzt, ez nagy baj! _Ezért ment orbán meg a lézer janó Svájcba!
human
Tehát, ha ellopták az autómat és bemegyek a rendőrségre, akkor nem foglalkoznak velem, csak ha bemondom az elkövető nevét és pontos címét, valamint videofelvétellel tudom bizonyítani a lopást. Érdekes logika.
Miklós Julianna
@alte trottel: VAN OLYAN ORSZÁG AHOL MÉG RABSZOLGAKÉNT DOLGOZTATJÁK AZ EMBEREKET,ÉHBÉRÉRT, KORBÁCCSAL VERIK ŐKET!! OLCSÓ MUNKAERŐ ERRŐL NEM HALLOTTÁL?
almosd
Vida Ildikó túl sokat tud,és lehet hogy még bizonyitékai is vannak amivel zsarolhat ,más részről jó bábunak vált be ,gondolom ,ész nem kell neki ,csak az utasitást hajtsa végre.
mate03
@Miklós Julianna: Megalázkodni nem kell,De szembemenni a világgal,amit Viktor csinál,hát ez az ami nem megy!Egy olyan kis ország,mint mi,akiknek,a termőföldön kívül,semmijük nincs,örüljön annak ha valaki vagy valakik,be fektetik a pénzüket és munkahelyet ,teremtenek! Viktor a pávatáncával.mindenkit elriaszt! Ki épített egy velejéig romlott,korrupt országot! Az USÁ-nak,mi annyi vagyunk,mint légypiszok a falon! Viszont van véleménye! Miután NÁTO-tagok vagyunk,van beleszólása,korrupt ügyekbe!
bundi
@Miklós Julianna: az usának... Olcsó munkaerő...magyarországról...hol élsz te? matolcsy hagymázas tündérmeséjében?
tivoli
@alte trottel: ma, 01:50
Nekem ugyanaz, + még Kékes tévém is.:-))
magyarbakancs
Nem menti fel Vida Ildikót Varga Mihály.
Mért tenné ,hogy ki ömöljön a bili..
Ha én egyszer kinyitom a számat ha én egyszer elkezdek beszélni.
alte trottel
@Miklós Julianna: És te tudsz olvasni? Ha _BÁRMELYIK_ multinál, bármelyik fejlett ország komolyabb vállalatánál a munkaerő _KÖLTSÉGE_ volna a legfőbb szempont, akkor mindent, érted? _MINDENT_ Togóban, Beninben, Kamerunban gyártatnának! Akkor a németek a Mercedes gyárat hülyék lettek volna Kecskemétre telepíteni Benguela helyett, hiszen M'sapua Ungabunga helyi munkaerő tizedannyiért dolgoztatható mint Tökös Elemér kecskeméti illetőségű!
Megértetted végre, triznyai?
Clavigo
Jól van Miska,,ne mentsd fel,,,...De legalább írasd be egy angol-nyelvtanfolyamra,,hogy ne égjen még egyszer ekkorát.:) :) :)
coni
Valójában azért nem beszélnek a másik 5 emberről, mert Vida fogja elvinni a balhét a főnökei helyett. Olcsón megússza egy leváltással...
alte trottel
@tivoli: www.radiomuseum.org/r/orion_at_403.html (1959-ben)

Novazze, akkor te is egy élemedett hímivarszerv lennél? És mégis bedőlsz ennek a csócsárolóbandának? Hát hol van ez a viktoár a Bucigyurihoz szónoki tehetségben?
tivoli
@alte trottel: ma, 11:57
Sosem dőltem be, sőt én volnék egyik legnagyobb ellenzékük. Ha nem tetszettek első kormányuk idején, akkor miért tetszenének most?
ilos
@Manhattan: Legalább írnád oda, hogy ez a fantazmagória a franciasalátát dobáló elmebeteg Dániel Pétertől származik. Ha komolyan így lenne, akkor már itt lennének a tengerészgyalogosok!
bundi
@tivoli: oké...tehát mivel az fidesz előtti időkben korrumpálódtak a felső vezetők, ez azt jelenti, hogy a mostaniak is megtehetik ezt?
bundi
@tivoli: egyébként...
"Elég volna csak nyitott szemmel szétnézni, hogy milyen mozgolódások folynak a világban. Minden jel arra mutat, hogy ahova Amerika vezetésének figyelme irányítva van, ott komoly problémák adódnak a kiszemelt állam belső vezetésével, melynek tarthatatlansága komoly beavatkozást igényel."
gondolkoztál már azon, hogy esetleg talán az oroszok a ludasok, akikhez most oly nagy szorgalommal dörgölőztök? vagy az azeriek, vagy esetleg a kínaiak?
vagy netán a kiszemelt állam belső vezetése tényleg sík hülye, és csak azért kerültek magas polcra, mert ugyanabban a koli szobában buliztak párszor kb 25 éve?
mert gondolom szerinted is egy jogász végzettségű, nyelveket nem beszélő, kb 25 éve semmilyen továbbképzésen részt nem vevő beszűkült és elég egyszerű gondolkodású nőszemély illik arra a posztra?
tivoli
@bundi: ma, 14:07
Mondtam volna ilyet?
Nem mondtam, és nem is helyeslem. De nem is rajtam múlik. A tény viszont az, hogy európa eléggé hallgat az ügyben. Vagy csak lélegzetvisszafojtva figyel?
tivoli
@bundi: ma, 14:14
A beidézett szöveget nem jól értelmezted, nem csupán magyarországra értettem.
utsó bek:
honnan tudod, hogy nem beszél nyelveket Vida? (egyébként nem hiszem, hogy a munkaköri leírásában elő van írva).
honnan tudod, hogy beszűkült, és egyszerű gondolkodású? ( ha az Eltén végzett, csak van sütnivalója)
miből gondolod, hogy semmilyen továbbképzésben nem vett részt? (nézd meg a szakmai önéletrajzát, az feltételez némi posztgradualitást)
s hogy illik-e a posztra, nem a te kompetenciád eldönteni.

Most ne gyere megint azzal, hogy fideszes vagyok mert pártolom, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem pártolás, csak két héttel ezelőttig azt se tudtátok ki az a Vida Ildikó, most hirtelenjében mégis ő lett az ország szemétládája. Az ember az ember, függetlenül a munkájától tiszteld benne az embert. Főleg, ha személy szerint sosem bántott meg téged.
bundi
@tivoli: "Nem fidesz találmány. Mióta világ a világ, a legbecsületesebb elöljáró is korrumpálódik előbb utóbb.
Mindig vannak akik megkörnyékezik, hogy nekik kedvező döntést hozzon. S aztán ha egyszer enged, attól kezdve zsarolható."akkor ezt miért írtad?
más
"A tény viszont az, hogy európa eléggé hallgat az ügyben. Vagy csak lélegzetvisszafojtva figyel?"
az uniónak van most más gondja is...ez most a magyarok és az amcsik meccse...minek szóljanak bele?
a magyarok a jelek szerint képesek még tök egyedül is veszteni, ellenfél nélkül...
más
"A beidézett szöveget nem jól értelmezted, nem csupán magyarországra értettem."
én sem a magyarokra értettem...tudod ott keleten talán az oroszoknak kínaiaknak azerieknek nagyobb a beleszólása az ilyen ügyekbe mint az amcsiknak...
más
honnan tudnám, beszél e nyelveket...2010-ben mindent titkosítottak körülötte, és a munkaköri leírást is módosították miatta...
blog.atlatszo.hu/2014/11/titok-vida-ildiko-nav-elnok-szakmai-oneletrajza/
vagy itt
blog.atlatszo.hu/2014/11/titok-vida-ildiko-nav-elnok-szakmai-oneletrajza/
egyébként jó pár ismerősöm ott végzett...és tudom róluk hogy ez nem jelent semmit...csak hogy tudnak seggelni vizsga előtt...kb ennyi...
"miből gondolod, hogy semmilyen továbbképzésben nem vett részt? (nézd meg a szakmai önéletrajzát, az feltételez némi posztgradualitást)"
esetleg egy linket tudsz dobni ahol ezt megtehetném? mert tudod eddig senki nem látta még ezt, csak a 15 évvel ezelőttit...
jogászként végzett 89-ben és 91-ben adótanácsadói szakképesítést szerzett...
és a jelek szerint angolul egy kukkot sem tud...
"Az ember az ember, függetlenül a munkájától tiszteld benne az embert. Főleg, ha személy szerint sosem bántott meg téged."
és tudod az ország jelenlegi helyzete köszönhető annak a sok embernek aki érdemtelenül ilyen posztokra jutott és ott vissza is élt ezzel...tehát ne várd el hogy tiszteljem őket...
tivoli
Ejnye fiktor, már megint elszalad veled a ló.
Ne tisztelj senkit, se Istent, se embert, és a legjobb úton haladsz, hogy téged sem fog senki!
alte trottel
@tivoli: Tiszteletem jeléül ezt a Ludolf-féle csát nem bikacsökkel irányítanám át a főnöke által (szóban!) olyannyira megbecsült kétkezi, értéktermelő munkára (pl. ganyéhordás) hanem TEHÉNBŐR korbáccsal. A bikacsököt meghagynám a főnökeinek.
tivoli
@alte trottel: ma, 16:32
És a demokrácia? És a jó hírnévhez való jog? És az ártatlanság vélelme?
Szimba
@tivoli: De az fidesz találmány, hogy ha korrumpálódnak, nem mondanak le. Más normális országokban már akkor lemondanak, ha a gyanú legkisebb árnyéka felmerül. Tudod mit? Ne engedjen 1szer se.
Mindenki zsarolható, lsd a szerencsétlen közmunkást: ha nem ránk szavazol, nem lesz még közmunkád se.
Bercifiu
@bundi: Az amcsik csak a saját érdekeiket védik. Azért mert nagyhatalom, talán nem kellene ejátszani a családfő szerepét. Ha annyira szeretik a magyarokat, 1956 ban miért nem támogatták a forradalmat. Ja mert az már ciki lenne.
Nem szívemcsücske a fidesz, de elitálendőnek tartom, hogy megvádolnak valakit, az ő törvényük alapján, s még védekezésre sincs lehetősége az illetőnek.
Az ügyvivő elvtárs beszél össze visssza, minden alkalommal mást mond.
Piszkálja a csőrüket, hogy nem ők építik a paksi erőművet, nem tőlük vesszük a gázt-
Én vida helyében polgári pert kezdeményeznék az ügyvivő ellen. Ha ezt nem teszi meg, akkor tuti, hogy sáros.
Talán a trafik, földmutyi, agrártámogatási témákban keresnek ellene valamit.
Hát azért egy amcsi ügyvivő ne menjen már tüntetésre, ha még magyarul sem beszél.
alte trottel
@tivoli: Navazze, én választottam nicknek a "vén kelekótya" nevet és te vagy az azlheimeres mekegő vén hülye? Demokrácia? Hogy a gányba jön ez ide? A demokrata mióta nem rúghat picsán egy abszolút alkalmatlan, szervilis és korrupt hivatalnokot? A jó hírnévhez való jog pedig kurvára nem illeti meg azt, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten, ugyanez áll az ártatlanság vélelmére, triznyai!
tivoli
@Szimba: tegnap, 20:39
Mi az, hogy más normális országban?
Ha mindig mindenki Önként (?) lemondana, nem melegedne meg alattuk a szék.
bundi
@Bercifiu: olvass utána...
"Nem szívemcsücske a fidesz, de elitálendőnek tartom, hogy megvádolnak valakit, az ő törvényük alapján, s még védekezésre sincs lehetősége az illetőnek."
magyarországon meg a magyar törvények alapján tiltják ki a nemkívánatos személyeket...
és? akkor mi van?
de...
"A kitiltás csak akkor vizsgálható felül, ha a kitiltott személy vállalja, hogy aláveti magát az amerikai joghatóság vizsgálatának – véli Valki, viszont ha valóban bűnösnek találják, akkor további intézkedések is várhatóak vele szemben."
forrás..
www.hir24.hu/belfold/2014/10/21/o...
egyébként erről olvahattál már itt...miért akarod, hogy mindent mindig ismáteljebón az ember...
lap teteje...
november 10., 13:01
olvasd végig minden ott van...
de 12,40 kor meg teljesen más hozzáállással közelítetted meg a dolgot...
elfelejtettél átjelentkezni a másik nick névre?
lajospapa
@Manhattan: Amit leírtál rémes és hihetetlen. Akáclombos kis falumban csak azt látom belőle ami Tv-ből, újságból stb. ide elér. Az is sok és sokkol. Egy kérdésem azért volna. Annak idején, mikor kitört a Tocsik-botrány, azt mondtam, most vesztette el az MSZP a választást. Úgy lett. 2006 őszén a "kurva ország" miatt a kurva ország szétverte Budapestet. A szocik már akkor elvesztették a hatalmat. Ami utána volt, csak döglődés. 2010 óta történt egy és más. Alaptörvény, nyugdíjpénztár, bankadó... no meg rezsicsökkentés. Ez a kis korrupciós vád igazán semmiség. Mit lehet még velünk tenni?
tivoli
@mariaberta: ma, 16:50
Vagy mindegy?
Ha szépen szólsz, elvárhatod, hogy szépen válaszoljanak. Ha nem, ne lepődj meg semmin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.