Szeptemberben 8,2 százalékkal több belföldi vendég 7,3 százalékkal több éjszakát töltött a kereskedelmi szálláshelyeken, míg a külföldi vendégek száma 2,3 százalékkal nőtt, az általuk eltöltött vendégéjszakák száma lényegében stagnált, alig 0,7 százalékkal maradt el az egy évvel korábbiaktól – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A kereskedelmi szálláshelyek teljes vendégforgalma szeptemberben 2,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, bruttó árbevételük 6,9 százalékkal, 31,353 milliárd forintra nőtt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jot rohognek, ha az allna a KSH adatai mogott, hogy azok a kulfoldon dolgozo magyarok szamitanak "turistanak", akik annakidejen mindenuket eladva itthon koltoztek ki kulfoldre, munkat keresni...:o))

En csak magyar allampolgar vagyok, de ha hazamegyek, akkor nekem is vagy lakast kell berelnem, vagy szallodaba kell mennem, es autot is ugy kell kolcsonoznom, pl. a Hertz-tol, vagy az AVIS-tol, mert senkit sem ugraszthatok ki ket honapra az autojabol, foleg, ha csak egy van a csaladban...:o))))

Szoval, amikor az ember Angliaban dolgozik, akkor itthon munkaval rendelkezo dolgozonak konyvelik el, tehat az itthoni munkavallalok szamat novelik, de amikior hazautaznak szabira, akkor ok a kulfoldre szakadt hazankfiai, de leginkabb valutatermelo turistak...

En meg javitom is a statisztikat, mert viszem a ferjemet is (aki TENYLEG csak turista lesz), meg a lanyomat es annak a parjat is, aki szinten kiwi fijjju...:o))

F@sza! csak igy tovabb, kedves KSH!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.