A kormány 40-ről 50 százalékra javasolja emelni a reklámadó legmagasabb kulcsát – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén.

Pankucsi Zoltán a bizottság előtt lévő adótörvényekhez benyújtott háttéranyagot szóban kiegészítve közölte, felülvizsgálták a reklámadó kulcsait, és ezután döntöttek a legmagasabb kulcs emeléséről.

Elmondta azt is, hogy csökkentenék a reklámadót fizetők adminisztratív terheit, részben úgy, hogy létrehoznának egy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kezelt adatbázist az adót megfizetőkből.

Az adó legmagasabb kulcsa valójában csak az RTL-csoprotot érintette, így az emelés is a mostanában kormánykritikussá vált csatornát sújtaná még tovább.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mit a francot aprózzátok el ?
emeljétek meg 100 % -ra oszt jó napot !
Csípi a szemüket az RTL tényfeltáró híradója !
Hajrá RTL ne hagyd magad !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@bretagne: Terveztem, hogy kimegyek, de sajnos nem sikerült.
Félek, lesz lehetőségem pótolni.
F_Viktor
@nyanya001: Igen, a fityesz szerint a reklámadó emelése "igazságos és része a méltányos közteherviselésnek".

Ahogyan írtad, az egykulcsos 16 százalékos SZJA-ban még ellenkezőleg vélekedett az igazságról és közteherviselésről. Akkor a propaganda szöveg úgy szólt, hogy a 120 000 forintot kereső 19 200 forinttal járul a közösbe, az 1 milliót kereső pedig 160 000 forinttal. Ez akkor így igazságos volt.

Várhatjuk, hogy jön a 3 kulcsos adósávos SZJA? A mutyi-királyok majd 50 százalékos SZJA-val veszik ki a részüket az igazságos közteherviselésből?
Mert ugye ezek után már nem a munkavállalók 70-75 százalékának kell kifizetnie a Qrmányunk balf@sszságait, a fityesz mutyik tízezreit!
Desischado
@m.macskosz: Hűha, ez szuper ötlet! De szerintem lesz itt ebből sorozat, mert mostanában egyre-másra tüntetnek! Elindult valami! Hála az égnek, ébredeznek a magyarok, ahogy jósoltam! Megmondtam, hogy a választások után lesz itt olyan feketeleves, hogy az kiveri a biztosítékot! Azt hiszem, elmegyek jósnőnek, mert úgy látszik, nem tévedtem, hál'istennek!
m.macskosz
@bretagne: Nem szeretem az erőszakot, félek a balhétól, rettegek egy esetleges 2006-féle Szörnyűségtől, '56-ról nem is beszélve!, de nekem is az az érzésem,
hogy arra várni, hogy a kormány észhez tér, hiábavaló igyekezet. :(
kukac50
Varga Mihály nagyképűen jelentette be a múltkor a hírekben,hogy elrendelte az RTL klubnál a NAV vizsgálatokat.
Arra volt a pofáján bőr akkor most Vida Ildikó és a kitiltott személyekkel kapcsolatban is rendeljen el vizsgálatot,és még Horváth András által felhozott áfa csalásokat is vizsgáltassa ki, mert Neki ez kötelessége!
Vagy ha nem vizsgáltat, hazudozik akkor Ő is a korruptak tagjai közé sorolt gerinctelen féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.