A Fidesz parlamenti frakciója továbbra is szorgalmazza André Goodfriend amerikai ügyvivő meghallgatását a nemzetbiztonsági bizottság ülésén a beutazási tilalom ügyében, és várja a valódi bizonyítékokat.

A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a magyar állami tisztségviselők kitiltásának témája nem a vállalkozásfejlesztési bizottság hatáskörébe tartozik, ezért nem vettek részt a testület Fidesz-KDNP-s tagjai a pénteki ülésen, amiről tájékoztatták a jobbikos elnököt, Volner Jánost is.

A Fidesz-frakció ugyanakkor továbbra is szorgalmazza André Goodfriend meghallgatását a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, mivel a csütörtökön nyilvánosságra hozott dokumentum "aláírás, fejléc és pecsét nélkül komolytalan, nem tekinthető bizonyítéknak". A hivatkozott dokumentumot az amerikai nagykövetség egy munkatársa adta át a magyar félnek a beutazási tilalmakkal kapcsolatban; a papír jórészt a külképviselet korrupciós aggodalmaival kapcsolatos korábbi egyeztetéseket sorolja fel.

A kormánypárt közleményében azt is megjegyezte, hogy a beutazási tilalommal sújtott Vida Ildikó, a NAV elnöke hiába próbált utánajárni az ellene felhozott konkrét vádaknak, érdemi bizonyítékot a mai napig nem kapott.

"Vád még mindig nincs, csak vádaskodás. Magyarország jogállam, ezért mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, bizonyítékok nélkül senkit nem lehet megvádolni" – hangsúlyozta a Fidesz-frakció, amely bízik benne, hogy az Egyesült Államok ügyvivője megjelenik majd a bizottság előtt, és tiszta vizet önt a pohárba.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A kihallgatási jegyzőkönyvből nem úgy néz ki, hogy Horváth András egy sértődött NAV alkalmazott volt aki soha nem végzett adóellenőrzést. Lehet hogy kevés volt a 2 nap amit az ügy kivizsgálására fordítottak?

hvg.hu/document/25c/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv.pdf
joopapa
Úgy van fityesz fijjug mondjatok még nagyobb baromságokat!
Szimba
"A Fidesz-frakció ugyanakkor továbbra is szorgalmazza André Goodfriend meghallgatását a nemzetbiztonsági bizottság ülésén" vida ildi se jelent meg, őtőle nem várják?
coni
@Horizont: A 2/3. Miattuk jobban szégyenkezem, mert a passzívak és a birkák többen vannak mint az épeszűek.
Főlökött
André Goodfriend már átadta :

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1013441_10204269000223638_4349032752162240488_n.jpg?oh=1688a0082b7fbc0447ec26439b151b54&oe=54E972B5

Mit várnak Tőle ? Képviselje a vádat is, vegyen magának egy talárt ? :)
Avagy olvasson fel a bandának, mert még azt sem tudnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.