Rogán Antal frakcióvezető, a kormánypárt vezérszónoka a 2015-ös költségvetési törvényjavaslat általános vitájában szerdán az Országgyűlésben azt mondta, a jövő évi büdzsé támogatja a családalapítás előtt álló ifjú házasokat, és továbbra is kiemelten támogatja a gyermeket nevelő családokat.

Ez a költségvetés tovább folytatja azt a gyakorlatot, hogy munkához juttatja azokat az embereket, akik dolgozni szeretnének – tette hozzá Rogán Antal. Kijelentette, jövőre is marad a rezsicsökkentés és a gyermekek után járó adókedvezmények.

A kormánypárti politikus elmondta, át fogják tekinteni a segélyezés rendszerét, mert "véget kell vetni a segélyekkel való visszaélés időszakának Magyarországon".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs igazatok ! Igenis több pénz marad a családoknál, mint a Zorbán Fatolvaj Femilynél, a Rogán-lakópark családnál, Kóser huszár családjánál, Dajcs F@szom Tudja Hány Gyerekem Van a Világban Tamás családjánál, Mészáros Gázhuszár Lőrinc családjánál...és valamenyi parazita nyalogánynál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Magyarországon napról napra növekszik az egyedül élők száma.
De a szeretet nem lehet olyan politikai lózungokkal kikövetelni, mint például a családi adókedvezmény, ehhez normális életnek kellene lennie az országban, hogy egy nő és természetesen egy férfi is képes legyen időt fordítani először saját magára, utána pedig egy társra... enélkül nem működik,
Hozhatnak akár még olyan törvényt is, hogy aki egyedül él, halálbüntetést kap.
Ez akkor sem fog működni...
A kormány (ez persze maga Orbán Viktor) egy pszichiátriai eset.
Valamilyen képzeletbeli meseország miniszterelnöke ő, a valóságról halvány lila fingja sincsen.
Főlökött
Rogán Úr durva anyagot kaphatott ismét, avagy azt nem mondta, melyik országról beszélt...
Komolytalan banda ámokfutását, és remélhetőleg haláltusáját láthatjuk, tapasztalhatjuk...remélem rövid lesz, így nem fog nagyon fájni...anyagilag számunkra, ezen bukta.
Toby
Nincs igazatok ! Igenis több pénz marad a családoknál, mint a Zorbán Fatolvaj Femilynél, a Rogán-lakópark családnál, Kóser huszár családjánál, Dajcs F@szom Tudja Hány Gyerekem Van a Világban Tamás családjánál, Mészáros Gázhuszár Lőrinc családjánál...és valamenyi parazita nyalogánynál.
nemjoezigy
Mindegyikőtöknek igaza van, pedig Toby azt írja: "Nincs igazatok! Igenis több pénz marad a családoknál,..."
Én is úgy látom, hogy statisztikailag igazat mondhat ez a féreg (elnézést a férgektől), mert a mostani állapot szerint is minden családnak 3 millió Ft megtakarítása van. Nekem csak adósságom van, másnak meg száz milliói, milliárdjai. Tehát ha a trendjük folytatódik,- márpedig folytatódik*- akkor ők jobban gazdagodnak, mi a ~4 millió nélkülöző pedig jobban szegényedünk.
* marad az egykulcsos áfa, a magas jövedelműek kivételezettsége minden téren.
Ez van a keresztényi háttérrel. Hogy magyarázzák a vallásuknak? Meggyónják? Vagy csak hülyének nézik a többit?
Mostanában hallottam egy fő egyházfitól, hogy az igaz keresztények csak annyit várjanak el amennyit adnak.
Nálunk a vezetésben nem ez történik.
Na ha így nézzük akkor nem biztos hogy hazudik.
nyanya001
Na idefigyel Rogán, te aki azt sem tudod, hány négyzetméteres a lakásod, mennyi ingatlanod van, mert annyit szajréztál már, hogy fingod sincs a saját vagyon helyzetedről !
Magyarországon a 2011-es referenciaévben a teljes népesség 32,4 százalékát, azaz megközelítően 3,2 millió embert érintett a relatív jövedelmi szegénység vagy társadalmi kirekesztettség – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal kutatásából. Legveszélyeztetettebbek a munkanélküliek, akiknek 77,3 százaléka; az egyszülős háztartások, amelyeknek 57,5 százaléka, valamint a három és több gyermeket nevelő családok, amelyeknek közel fele élt a relatív szegénységi küszöb alatt. A lakosság 4,9 százaléka, azaz 481 ezer ember élt olyan háztartásban, amelyet egyszerre érintett a jövedelmi szegénység, az alacsony munkaintenzitás, és a súlyos anyagi nélkülözés. E három szegénységi elem együttes jelenléte mélyszegénységet jelent.
www.vg.hu/gazdasag/32-millio-magyar-szegeny-vagy-kirekesztett-480-ezer-melyszegenysegben-el-413040
Dr. Felipe
Jaja, több marad a családoknál. Mikor már a milliárdos csuti mészáros is kénytelen mangalicákat hizlalni "kiccsaládja részire" hogy éhen ne haljanak.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.