A tervező Közti Zrt. nem fért bele a nettó kétmilliárdos keretösszegbe, ezért még 650 millió forintot kapott az új Puskás Ferenc Stadion terveinek elkészítésére – írja a Napi.hu.

A Nemzeti Sportközpontok (NSK) egyszereplős, hirdetmény közzététele nélküli közbeszerzési eljáráson megállapodott a Középülettervező Zrt.-vel (Közti), hogy a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának építészeti-műszaki tervezési feladatainak kiegészítésére kap még nettó 650,8 millió forintot – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből (TED).

A Napi.hu emlékezteet, mindezt a tavaly megkötött nettó 2 milliárdos szerződés mellé.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
hát ugye mondjuk ha 5 ezerből lenne megvalósitva az eme becses terv lényege, valószínűleg önmaga leborulna a nemzeti focitevékenység nagysága előtt...
Ám így a világ végezetéig állani fog a balf@szság örök hordozójaként.
Őszintén gratulálok a kórházi fossal töltött palacsinta imádók nevében is.
nyanya001
Anyáznék de nem teszem !
Hogy lehet az, hogy egy országnak egy elmebajos
a miniszterelnöke, akinek előbbre való stadionok építése
mint a gyermekszegénység felszámolása ?
Alultáplált, éhes gyerekek az iskolákban: szombaton pedagógustüntetés - See more at: www.168ora.hu/itthon/szombaton-ujabb-tuntetes-lesz-budapesten-132148.html#sthash.slALfVrI.dpuf
lajospapa
"...ki száz, meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a szükség
Garast rabolni kényszerít.."
/Katona J. : Bánk bán. /
Ez az ország jó ideje jogászok által létrehozott jogtalanság állapotában él. Milyen alapon ítélkeznek a bírák egy tyúktolvaj felett? Milyen alapon szednek be egyetlen fillér adót? Mi az az életpálya-modell, ha indoklás nélkül kirúgható aki kottát téveszt? Mért kell egy stadionra, egy négyzetméter főtérre éhes, taníttatatlan gyermekek, fiatalok reményeit felkenni? 1956-ban 200 ezer ember menekült el, sok tehetség kiket azóta sem tudtunk pótolni, most az Alaptörvény bástyáival körbevett Magyarországból mennyi ment ki? Ők hazaárulók? Megélhetési turisták? Ha a kétharmad kétharmad azért a maradék is van , él és szeretne létezni. Mi lesz, ha egy majdani Lenin megmutatja a palotákat? Nem kéne a tűzzel játszani!
dömdödöm
Az én tervem a következő ezerötszázé
Bontás :
A Magyar labdarúgó válogatottat Pintér , Egérváry vezetésével és az összes magyar igazolt játékos edzés után levezetésnek egy kőműveskalapáccsal nekiállnak és lebontják szép apránként közmunkaprogramban a stadiont . Gera nem bont mert egyedül ő tud focizni az összes közül .
Pálya marad kapu marad , a játékosok körbeácsolnak 3 sor állóhelyet deszkából az 2000 nézőnek elég lesz .
Esti meccsen világítás : Mindenki hoz magával elemlámpát .

Lehet utalni a pénzt ide : BUÚJG 0 : 6 - 0 : 3 - 1: 7
1magyar
A talicskába kell még a pénz??? Vagy táskába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.