dehir.hu regionális portál beszámolója szerint kibővítik és korszerűsítik a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Balmazújváros stadionját.

A lap szerint a stadion kap villanyvilágítást, 2500 néző élvezheti a mérkőzéseket és a füvet pedig termálvízzel fűtik majd. Minderre 400 millió forintot különítettek el.

Termálvízzel fűtenék a másodosztályú focicsapat gyepét

A beruházásra a közbeszerzést augusztusban írták ki, és szeptember végéig jelentkezhettek rá a cégek. A dehir.hu a Nemzeti Sportközpontok sajtóosztályától megtudta, a balmazújvárosi sportpálya fejlesztésre kiírt közbeszerzési eljárásra összesen két pályázó adott be érvényes ajánlatot.

A bíráló bizottság döntése szerint – a legalacsonyabb ár alapján – a dunavarsányi székhelyű Pharos '95 Sportpályaépítő Kft. és a miskolci Temen-Trade Kft. közös ajánlata nyert, méghozzá 333 millió 308 ezer forintos árral. 

A nyertessel november 17-én kötötték meg a szerződést, és az aláírással egy időben a munkaterületet is átvette a kivitelező. Az építkezés befejezésére 220 nap áll a cég rendelkezésére.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Minden magyar állapolgár jogosult egy Stadionra !!!
Ez már több a hatáskörnél Viktorka !!!
Gyógyszerosztás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Clavigo: ma, 19:59
Lehet, hogy inkább egy fürdőt kéne építeni? Vagy távfűteni vele lakásokat?
Minden esetre ha már ott van az a termálvíz, kár lenne veszni hagyni.
Nil
Lakásokat, iskolákat minek is termálvízzel fűteni!
Több maradna másra
pbalage
@Nil: ott van a nemzeti fűtésszerelőnk, a mi drága Mészárosunk (szakmai érték és a nevének jelentése szerint is) neki is uszulhat a rezsicsökkentésnek. Ez soha nem fog előfordulni.
Gyuri Géderről
Akik ,ezt a szemétséget engedélyezték, jóváhagyták, ahelyett,hogy a település lakásainak fűtésére fordították volna a jelzett összeget, mindet egytől egyig a 90 C fokos vízben áztatnám míg meg nem puhulnak.
gulyasgyula
De egy tanyasi csapat tanyasi tudással ,,Torony óra láncal is kellene ?? O. V.elment az esze ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.