Először kalapáccsal csépelték a luxusórabolt 39 éves biztonsági őrének a fejét aztán a magatehetetlenül heverő férfi fejbőrét rugdosás közben szinte teljesen lenyúzták a rablók – ezt írja a Blikk.

A két eladót odabilincselték a radiátorhoz, betörték a vitrineket és elmenekültek a több 100 milliót érő órákkal. Több hibát is elkövettek azonban: maszkot nem húztak és egyikük egy kukába dobta a kabátját, amiről fénykép is készült – írja a Blikk.

Kalapáccsal verték az őrt az orosz rablók

"A nyomozók azonosították Andrej Olegovics Visnyakovot, és kezdeményezték az ügyészségen, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adjanak ki ellene" – mondták a BRFK sajtóosztályán. A biztonsági őrt megműtötték, a lap szerint stabil az állapota.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
megjöttek a kulturális nagykövetek?
és egyből nekiálltak okítani a magyart, hogy tudja hol a helye...
és a jövő héten kapnak a környékbeli boltok egy levélkét arról, hogy némi pénzért cserébe a testvér nemzet képviselői megvédik őket a hasonló atrocitásoktól...
megérte ezért rázni a viktoréknak a seggüket, a nagy maci felé?
nyugatról a szocik idecsábították a mercedest az audit... a viktorék meg a keleti nyitással a maffiát...
de hát igaz erre kaptak felhatalmazást és az urnától való távozás után panasznak helye nincs...
Toby
Kalapáccsal, mert a sarlót '91-ben eldobatták velük !
Mielőbbi felépülést a biztonsági őrnek !
Fradigege
Nemzetközi elfogató parancs??? Ki ez az állat?! El kell az ügyet sikálni. Nem volt itt semmiféle rablás. A biztonságiőr csak kitalálta az egészet! Ezért deportáltuk a családjával együtt. A CIA emberei pedig békaembereknek öltöztek! A végén a Déli áramlatot és a Paksot is leállítják. Ki ez az állat, hogy a nagy testvér polgárait így, ilyen pitiáner óralopással megvádolja?! Különbenis, ki adott engedély, hogy boltot nyissanak az Andrássy úton? Mi az hogy nincsen sapka a fejükön? És füstszűrős a cigaretta!
csa-csa
@dömdödöm: 50 órán belül kinyírni a tetves csűrhét!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.