Beismerő vallomást tett a százhalombattai kettős gyilkossággal gyanúsított férfi, akit csütörtökön fogtak el a budaörsi rendőrök egy autóbuszon – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután.

Beluzsárné Belicza Andrea korábban elmondta, hogy az áldozatokat – egy 57 éves nőt és egy 65 éves férfit – házukban holtan találták, miután egy állampolgári bejelentést követően a rendőrök szerdán bementek az ingatlanba.

Az orvos szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett. Az akkor még ismeretlen tettes ellen a helyszíni szemlével és a tanúk kikérdezésével egyidejűleg eljárás indult, és fényképes körözést is kiadtak a gyilkossággal összefüggésbe hozható helyi lakos, a 21 éves Sz. Krisztián ellen.

A lakosság információi alapján a férfit csütörtök délelőtt egy buszon fogták el a budaörsi rendőrök, majd a Pest megyei nyomozók megkezdték az elszámoltatását. Kihallgatása során Sz. Krisztián beismerte tettét: elmondta, hogy november 25-én délután több késszúrással megölte a százhalombattai házaspárt – közölte a PMRFK szóvivője.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A büntetőeljárást emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a PMRFK vizsgálati osztálya folytatja le.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ilyen esetekben elfog a düh és ha rajtam múlna ennek a féregnek halálbüntetés járna, mert amit művelt, minden jóérzésű embert a végletekig felháborít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.