A vicc az, hogy ez lehet, hogy nem vicc. Csütörtök reggel még a Magyar Nemzetben magyarázta a kormánynál kifejezetten jól fekvő áruházlánc vezetője, Baldauf László, hogy nem, dehogy, ők egyáltalán nem nyertesei a kormány intézkedéseinek, estére pedig itt az online válaszcsapás is: Facebook-csoportban lehet szolidarítani a “ballibeárlis oldal” által betámadott áruházlánc mellett. A csoportnak egyelőre méltánytalanul kevés lájkolója van, viszont az a vicc, hogy nem tűnik viccnek. Bár egy hasonló akció elindítása simán lehetne trolltréfa is, a posztok hangvételéből és minőségéből mégis úgy fest, hogy itt ezt valaki tényleg komolyan gondolta. Mi mindenesetre szorítunk, hiszen a szolidaritás nagyon fontos manapság!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
" Szolidaritás azzal a CBA-val, aki a hasznot és az adót
Svájcban tartogatja..." Mit nem mondjak, tényleg IQ-bajnokok !!
pbalage
"én azért szeretek a CBA-ba járni, mert a hentes egy liter pálinkáért egy hónapig ingyen adja a csontot a kutyámnak"
ööööö...
human
"Sok támadás éri a CBA-t balliberális oldalról!
Ezért mi kiállunk a CBA mellett!"
Ez aztán az érvelés. A balliberális oldal kiáll családi erőszak ellen is. Akkor várható, hogy nemsokára a családi erőszakot is meg fogja védeni ez az idióta.
Toby
Indítani kell egy másikat a fészbukon: " Gyűlöljük a nyalogány, kivételesen adókedvezményes csókos cégeket !"
Senara
64 kedvelés ... ezt találtam a cba védvonal oldalán ... egy "tetszik generátor" elkelne nekik . Balliberálisok :-))) Feri kimaradt meg az elmúlt 8 év

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.