juszt sem fogok mindenben tisztelni csak azért valakit, mert egy fél kromoszómával többet juttatott neki szüleinek nászágyi véletlenkéje. A biologikumnak, a pillanatnyi helyzetnek, az emberi mivoltnak kijáró tiszteleten kívül minden további tiszteletet ki kell kérem érdemelni. A nőknek is, a férfiaknak is, a politikusnak és a kazánkovácsnak is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@varrólány: Engem még a nők majdnem feltétlen tiszteletére neveltek. Aztán rájöttem, hogy ez így, ebben a formában ostobaság. Így jutottam el az Ember tiszteletéig, s nagyon sok "női szerep" különös tiszteletéig. DE szakítottam a "perszehogy drágám" szemléletével, mert ostobaság.
A női nemiség ugyanis senkit nem hatalmaz fel alanyi jogon semmire. Ezt vagy tudomásul veszi mindenki, vagy mindenki szívni fog hosszú távon.
varrólány
@GeoCravker: 10:06 Hasonlóan szoktam írni , mert elsősorban emberek vagyunk . Annyit várjunk el egymástól amennyit mi is adunk, mert az nem lehet hogy nekem elvárásaim vannak nőként, és piszok módon visszaélek ezzel. Itthon is minden férfias munkát el kellett végezni , nem lehetett nyafogni , mert ez meg az nem női munka.
A feministák igencsak megszorongatnának , mert jönnének a jogaikkal a statisztikákkal , meg a szervezetekkel akik mögöttük állnak.
tivoli
Van itt egy kommentelő, aki varrólánynak nevezi magát. Na, őt megvédeném mindig minden helyzetben, mert ő két lábbal áll a földön, nem értékeli le magát, de nem is képzeli, hogy ő szent és sérthetetlen. Helyén a szíve és az esze.
A ribancmenetet meg vízágyúval oszlatnám szét, hátha lehűlnének kicsit a kedélyek és végre elkezdenének gondolkodni, hogy mégis csak a saját érdekük a legfontosabb és nem az, hogy ki a hibás.
tivoli
Az előző hsz-omban a VARRÓLÁNY-t nagybetűvel kellett volna írnom!
GeoCravker
@varrólány: A másik szálon Jamárnak vagy kinek kipufogtam magam.
Itt is megerősíteném, hogy bizonyos társas viselkedési normákat mindkét félnek be kell tartania...
varrólány
@tivoli: Köszönöm , ha így gondolod tényleg !:-))

Nem hiszem hogy egy életet hibák vagy botlások nélkül le lehet élni, de embernek maradni nem olyan nehéz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.