Átadták csütörtökön a 76-os főút hévízi elkerülő szakaszának utolsó, mintegy 8 kilométeres szakaszát, amellyel teljessé vált a fürdővárost és a környező településeket is elkerülő 11 kilométeres új útvonal. A járműforgalom csütörtök délben indulhatott el az új úton, amelynek egyes szakaszait az elmúlt években már megnyitották. A Keszthely és Alsópáhok közötti, a 75-ös főút nyomvonalában lévő, közel 2 kilométeres útvonal korszerűsítését 2012-ben fejezték be, tavaly pedig ennek Hévíz irányába tartó folytatását avatták fel.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Én pont itt élek és az én falumat, pont elkerüli az út. Mármint a felújított út kerül el. Hogy-hogy nem, az újraterített aszfalt végetér az oroszok által épített lakópark bejáratánál. Tovább a falumig, maradt a kátyús kb. 10 km szakasz. Az aki Keszthelyre be akar jutni, szárazban szlalomozva bejuthat. Csak Keszthely határában(az orosz lakóparknál lélegezhet fel). Télen, ha hullik egy kis hó, a közút. megvárja, amíg eláll és csak azután tolják el. Vihet mindenki magával hidegélelmet és vizet, mert ki tudja mikorra ér a céljához.
Toby
@36: !

Manninger "útügyi népbiztost" kell alaposan tökön rugdosni, ha jól tudom, valahol Gyenesdiáson döglik egy villában, a netadó ellen terveztek is oda tüntetést !
Címe is van a helikonportál.hu-n, valaki feltette a tervezett tüntetés kapcsán.
Már csak egy "szívélyes" látogatásra vár a gennyláda !
36
@Toby: Kösz a tippet. Manninger Úrat csak fantomnak nevezik, mert Fidesz kormányzati idő alatt, láthatatlan. A választási évben bezzeg, látható. Nyomokban falunapon, majálison, juniálison, van reprezentálás. Na, Ő még az az ember, aki addig volt "nemzeti és néppárti", amíg ellenzékben voltak. Bár nem túl feltűnően, de az "elmúltnyolcév" idejében, falunként 200-300 ezer forintokat csöpögtetett, tavasszal-ősszel falvanként. Vettek is belőle, szórósót jegesedés ellen, hogy seggre ne essünk a járdán és köztéri virágokat. Többre nem volt elég. Így jártunk.
Toby
@36:

Ne urazd a patkányokat, nem érdemlik meg !
Sószorási pénz ellenzékben ? Készülődés a választásra ! Érdek nélkül nem tesznek az emberekért smemit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.