Kedves Karolina! Belevágnék a közepébe. 37 éves vagyok, a férjem 35. Ő még nem akar gyereket és pedig már szeretnék. Pár hónapja (4 hónapja) nem élünk házas életet sem. Valószínű nincs senkije, de nem vagyok benne biztos. Elhatároztam magam, hogy elhagyom akkor talán gondolkodik mit szeretne az élettől/tőlem. Mindig húzogatom magamban a napokat ... holnap költözök ... szombaton költözök ... Olyan nehéz. Olyan nehéz összeszednem magam és elindulni. Előre is köszönöm válaszát. Judit

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A férjének esze van, a nőben meg ketyeg a biológiai óra-
ha szereti vele marad és élne boldogan, ha elhagyja akkor lehet hogy lesz valakitől gyereke de számolja már ki hány éves lesz mire felnő a gyerek- arról nem is beszélve hogy hacsak nincsenek jó kapcsolatai soha többé nem lesz munkája csak közmunkája.
Mondjuk ha jól állna anyagilag, saját vállalkozásuk van ami jól megy akkor talán van esélye
JAJMÁR
"Pár hónapja (4 hónapja) nem élünk házas életet sem" - hát, ez nem működik. Inkább most, 37 évesen, talán még van esély megtalálni a gyerek apját, és a valódi párt, mint várni arra, ami nincs.
tivoli
Ha gyereket jobban akarja mint ezt az embert, menjen. Sok férfi imádná, ha asszonya szülni szeretne neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.