Nem csak szőlőbirtokos, hanem idén áprilistól már egy 120 négyzetméteres, svábhegyi luxuslakás tulajdonosa is Lázár János tízéves fia – számolt be róla kedd esti Híradójában az RTL Klub.

Lázár a csatornának azt mondta, hitelből és családi összefogással jött össze a vásárlás az egyik legdrágább budai környéken. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy januárban új vagyonnyilatkozatot fog leadni, és akkor szerinte minden világossá válik majd, ez is, meg a fiú 20 millióra becsült szőlőbirtokának ügye is.

Lázár János vagyonosodásával részletesebben foglalkozik holnap este az RTL Klub Házon kívül című műsora.

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A munka alapú társadalom miatt! Diákmunka jól fizet! :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
A munka alapú társadalom miatt! Diákmunka jól fizet! :))
m.macskosz
".. 120 négyzetméteres, svábhegyi ingatlant vásároltak Lázár János tízéves fiának nevére."
Na, akkor most felmehetnének falkástól szánkózni, oszt vagy lejönnek, vagy dobra verik az ingatlant.
coyote3
Ha megkérdezik máris van a kiskrapeknak két kipróbált válasza miből vette. 1, Eddig nem kérdezték. 2, Apa adta rá a pénzt... Opsz a második nem jó. mert hátha azt is megkérdik, hogy "és apa honnan vette a pénzt? " :)
jancsipapa
@coyote3:Az ilyen kérdés mostanság nem aktuális .( bizonyos -törvényen kívüli-körökben)
Clavigo
A kiccsákó jól teljesít 10 évesen. Gondolom A sokat érő Lázár Jankónak meg személyesen Vida mama fogja átnyálazni a vagyon nyilatkozatát...Nehogy már valami fennakadás legyen.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szimba
Családi segítséggel és politikusi fizetésből lett vagyonos Lázár János.
"Szüleim spórolós emberek ... a feleségem is spórolós családból szzármazik"
Részletesen:
www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html
Meine Ehre heisst Treue
Na, na, na, kedveseim, ne bántsuk szegényt. Mindig azt ugatják, Magyarország jobban teljesít, no itt a példa: már 10 évesen erre lehet képes e hon szülötte!
Hogy rengeteg felnőttnek nincs ilyen kecója: kérem szépen, ők Magyarország rosszabbul teljesítő figurái, örüljenek, ha nem veszi elő őket a Kedves Vezír szabotálás miatt!
Szimba
@Szimba: Szüleim is spóroltak, ezért tudtak 40 év munkájával otp kölcsönt felvéve egy 1,5 szobás lakótelepi lakást vásárolni nekem.
Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
KERKA
Mindenki annyit is ül, amennyije van!!!
Szimba
Mondta lázár: Az első szántóját örökségből vette 19 évesen … könnyen lehetett úgy vagyonosodni , hogy az állam minden költségét megtérítette.
2011 január: 160 nm-es hódmezővásárhelyi családi ház, további 11 ingatlan Hódmezővásárhelyen, és közelében,: szántóföldek 41 hektárnyi, 25 millió megtakarítás , 1, 6 millió kp, 2,2 milla bankszámlán.
2003 óta gyűjt műtárgyakat, festményeket, antik bútorokat, védett kéziratot is vett - értéke nem ismert. Audi A6-os 5,5 millió cakkumpakk
Lázár János 2005-ben nyilvánosságra hozta felesége és kisfia vagyonnyilatkozatát is. Ezek szerint a tanári végzettségű feleségének egy szegedi lakáson kívül van egy 1100 nm-es telken álló 160 nm-es révfülöpi üdülője is , az akko 1,5 éves János Boldizsárnak pedig már akkor volt saját bankszámlája, amelyre szülei 200ezer fz-ot helyeztek el , ill. volt még egy 20ezer svájci frankos előtakarékossága is.
Erről szól többek között a
www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html
köhögő bolha
Azt is mondta a suttyó nemrég,hogy a gyereke jó parti. Rapcsák kifutó fiújából,aki a legjobb kuglófokat tudta beszerezni Hódmezővásárhelyen,valódi újgazdag lett.Úrnak soha nem szólítanám!
Szimba
"De ne felejtse el, hogy úgy könnyen spótol az ember, ha 18 milliós költségtérítése van. Úgy van miből spótolni." Még mindig
www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html
Szimba
@Szimba: spórol, spórolni. Sajnos nem működik az oldalon a ctr+c ctr+v, be kellett pötyögni.
Levendula
/Kinek mennyije van annyit is ér/
Akkor a gyereke mennyit is ér?
Kamcsatka
@Dr. Felipe: Hát én már csak megint azt tudom mondani, hogy ámen.
pbalage
papírgyűjtésből szedte meg magát a kölyök nyáron.
volvós
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Senara
hitelből és családi összefogással... azért felvesz hitelt , hogy 10 éves gyerekének lakása legyen ?. Lézer orrod már nagyobb mint Pinokiónak .
KERKA
@volvós: na valdd be de igaz lelkedre, hogy melyik mozgatta meg a fantáziádat jobban. A vadászat, vagy a londoni kurficolás?
volvós
@KERKA: mind a kettö, a lényeg, hogy honnan volt rá pénze
( saját pénze, nem az ellopott )
ila51
na ugye , mindig mondtam , hogy a hitel annak való , aki nincs rászorulva...
Szimba
@volvós: "A szüleim elengedtek egy nagyobb, több mint tízmillió forintos családi kölcsönt. Családon belül nálunk ez szokás. "
www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html
Manhattan
A svájci bankbetétje mellé kapott valami hajlékot is a gyerek. Zürichben nincs még lakása?
Majd lesz, mert Lázár apuci sokat ér.
szandokan
@Szimba: Kinek a pap, kinek a papné...Az én legnagyobb gyerekemnek is van már ekkora háza, akkor ez miért is baj? A fene megesz mindenkit, ha valaki képes a gyerekének a lehető legtöbbet megadni. Irigyek vagytok, semmi egyéb.@Dr. Felipe: @Toby: Ja, és tisztelt Dr. Felipe: Rohadj meg te!!
vörösfuvalat
@szandokan: Ok. Csak lehet egy apró eltérés. Te remélem a munkád után kapott pénzből veted a gyereknek és nem a politikai hatalmaddal visszaélve zsaroltad ki az összeget vállalkozásoktól. Kicsi különbség de van akinek számít.
Amúgy bár tudna venni mindenki a gyerekének hajlékot a munkájából. Nem irigység ez hanem igazságérzet.
Dr. Felipe
@szandokan: Mert te még mindig támogatod ezeket a gengsztereket? Akkor tisztelt szandokán, rohadj meg te!

Sorban nőnek ki a földből a sok sok millás villák a földből, gondosan elosztva a családtagok között és te még ezeknek a maffiózóknak tapsolsz? Szánalmas egy ürge vagy.
szandokan
@Dr. Felipe: Igen, még mindig a Fidesz mellett állok, de ha lesz egy olyan civil szervezet, amelyikben sokkal több potenciált látok majd, mint bennük, akkor bármi elképzelhető. Amíg viszont ez a pár szerencsétlen párt az alternatíva, addig maradjon csak a Fidesz.
pbalage
@szandokan: nem mindegy, hogy lopott pénzből van-e, mert úgy könnyebb.
tegnaptól fideszes vagyok, lopást vállalok kedden és csütörtökön 14:00-től 16:30-ig.
ha felpörög a buli, akkor szerdán 11:00-15:30-ig manyup pénzeket is lenyúlok.
Na megyek, zavarom az RTL Klub adását, hogy kisebb lelki törést okozzon a retek közmunkások berkeiben, amikor lekapcsoljuk.
Dr. Felipe
@szandokan: Szerencsére ez nem rajtad fog múlni.
nezelodo
A gyerek is táskahordozó, csak előbb kezdi mint az apja, azért a vagyon. De lehet, hogy a nagypapák és dédpapák is összefogtak!
szandokan
@vörösfuvalat: Nem, ez szimplán csak irigység. Ebben az országban ennek hagyománya van, sajnos. Miért kell valakit csak azért utálni, mert többre képes egy másik embernél? Most mit csináljak, ha nekem sikerült egy olyan technológiát megalkotnom, hogy azzal megalapoztam a jövőt a családom részére is? Nem a tehetségét kellene ilyenkor valakinek irigyelni a pénze helyett? Az átlag ember azonban csak annyit tud levonni ilyenkor, hogy annak a szemétnek milyen jól megy, hogy dögölne meg.
szandokan
@Dr. Felipe: Viszont nagyon kevés szocialista van csak szerencsére, szóval rajtad sem fog múlni már a sikerük.
szandokan
@pbalage: Nem unod még a hülye szövegeléseidet nekem címezve? Szerintem találsz itt ezekre más partnereket dögivel.
Dr. Felipe
@szandokan: Mert te úgy gondolod hogy lézer jankó a tehetségével alapozta meg a vagyonát? Akkor ostobább vagy mint gondoltam ha így gondolod.
pbalage
@szandokan: Most már haverok lettünk, kénytelen vagy megszokni.
(ha esetleg kellene egy darab búzamező, nyugodtan szóljál, magánban leboltoljuk)
levi
@szandokan: "Miért kell valakit csak azért utálni, mert többre képes egy másik embernél?"
Többre képes? Mivel? Töbebt tud lenyúlni a polároktól? Töbebt tud hazudni? Nem rémlik, hogy tett is volna valamit ezért a pénzért, annyi, hogy jó helyre nyalt jókor.
Bevallom én se tettem semmit , de nem is volt nekem 10 évesen 120-as házam, mint a kölykének...szegény gyerek, azért sajnálom, ilyen kretén apával verte meg a sors, aki képes a saját gyerekét belekeverni politikai ügyekbe, csak, hogy legyen még egy háza...
Ha valaki kiérdemli attól az ember nem sajnálja...de ez a ház (is, mondom IS!!!) a MI pénzünkön lett véve...még jó, hogy felbassza az ember agyát...
szandokan
@Dr. Felipe: Az olyanoknak, mint te is, teljesen mindegy, hogy ki hogyan jutott a vagyonához. Az emberek többségét csak az érdekli, hogy annak a szemétnek több van. Ilyenkor kellene mindenkinek elgondolkozni saját addigi pályafutásán. Semmi mást nem hallani mostanság, csak hogy így korrupció, meg úgy korrupció. Jó lenne már valami kézzelfogható bizonyíték is, mint ahogyan nem sikerült Bajnaira meg Gyurcsányra sem semmit rábizonyítani, holott mindenki tudja az igazságot. Amennyiben ők tiszták, akkor itt sincs semmiféle csalás.
Törölt felhasználó
Lehet szijjártó és lázár igazából testvérek?:)
szandokan
@pbalage: Kétlem, hogy mi bármikor is haverok leszünk.
vörösfuvalat
@szandokan: Akkor nem olvastad el mit írtam. Az emberek nem egyformák vannak okosak vannak akiknek érzékük van az üzlethez olyan is van aki csak szorgalmas .
Lázár nem ilyen . Ő nem alkotott semmit, nem precíz bürokrata hanem egy politikai bűnöző. Azok az emberek akik utálják azért utálják mert ők nap mint nap viselik az ország nyomorúságából rájuk mért terhet addig ezek a Lázárfajták (pártól függetlenül) csak a hatalom vámszedői. Szerinted ez így rendben van?
szandokan
@ziziplanet: Vagy a kettő egy és ugyanaz, nem igaz? Egyébként bárkit is utálunk, a nevüket illik nagybetűvel írni, ezt még az általánosban megtanítják azoknak, akik arra fogékonyak...
pbalage
@szandokan: Hiába, már haverok vagyunk, a fidesz szív mindkettőnkben együtt dobog.
Nincs véletlenül kölcsönbe egy Lexusod? Az én Audim még nem érkezett meg, csak januárra ígérte a Tóni.
szandokan
@vörösfuvalat: Minden politikusban megvan a hajlam arra, hogy ő most több mindent megtehet, mert hatalom van a kezében. Ez így volt mindig. Egyik politikus sem teljesen tiszta, ezt elismerem, Lázár sem az valószínűleg. Nem helyes, persze, de a politikusok már csak ilyenek, és nem csak nálunk.
szandokan
@pbalage: Szerintem vegyél magadnak a munkádból, az úgy jobban hangzik, bár lehet, sokat kértem...
szandokan
@levi: A politikusokat mi fizetjük, vagy nem tudtad? A mi adóinkból kapják a fizetésüket, akár a polgármesterek. Arra költik, amire akarják. A gond ott kezdődik, amikor azon felül kezdenek el költekezni saját célokra, és az eredetét nem tudják igazolni. Lázár azt írta, fogja rövidesen. Majd meglátjuk.
Törölt felhasználó
@szandokan: Nem ugyanúgy loptak, ha arra akarsz kilyukadni, hogy általánosítok..:) Én ezeknek az embereknek a lehető legkisebb betűvel írom a nevét... Ha már az illemnél tartunk, akkor pont ők azok akik ezt telibe sza... a társadalommal szemben.
Dr. Felipe
@szandokan: Jaja, mindegy hogy ki lopja a közpénzeket csak a kommunisták ne. Hát ez elég primitív gondolkodás.
Örüljünk, tapsoljunk mert most már a "mieink" lopják a közpénzeket nem a büdös komcsik. Ostoba vagy.
pbalage
@szandokan: utálom már a Toyotát, azért kértem teljesen barátságosan egy párttástól.
Mi az hogy nem vagy barátságos?
szandokan
Egyébként is, nagyon nincs ezen mit csodálkozni, a szennyműsorairól híres csatorna beindult. Való világ...
szandokan
@Dr. Felipe: Attól független jól megélek, én szegény ostoba ember...
levi
@szandokan: Pontosan, mi fizetjük őket, ergo mit tett azért, hogy ennyi pénzt összekaparjon? Azt mondtad, megérdemli, de miért is?
"Lázár azt írta, fogja rövidesen." Aha, már megint kijön valami bóvli , amiből hiányzik pár millió...aztán majd persze korrigálja ami megint semmit sem ér.
Ahogy írtam már ezek a "bevallások" csak a hülyét nyugtatják meg, úgy is ők ellenőrzik, ha valami nem klappol.
szandokan
@levi: Én nem vagyok ideges, és akkor sem leszek, ha a bevallása gyanús lesz. Teccettek volna elmenni szavazni úgy 6 millióan, és akkor most más lenne a helyzet.
levi
@szandokan: Ez igaz, legközelebb elmegyünk, én legutóbb is voltam, nem rajtam múlott hidd el.
"Attól független jól megélek, én szegény ostoba ember..."
Láttam én már vízvezeték-szerelőt kastélyban, ház előtt Mazerattival és láttam már egyetemi-tanárt is kéregetni...a pénztárca vastagsága és az intelligencia nem függ össze és ezt te is bizonyítod néha sajnos, pedig nem áll jól neked a kérkedés.
Törölt felhasználó
@levi: Csak egy szegény ország tud ilyen paraszt gazdagokat kitermelni...:)
kkalman
A szem könnybe lábad, a szív megszakad ennyi szülői gondoskodás láttán. Hátha még apuka meg is dolgozott volna mindezért. De nem! Apuka csak egy gerinctelen, nyalonc, megélhetési politikus, aki soha nem dolgozott egy percet se.
szandokan
@levi: Nem kérkedek, csak véleményt formálok, aminek nem kell feltétlenül megegyeznie egy másik ember véleményével.
szandokan
@ziziplanet: Gratulálok, ismét bizonyítottad, hogy nem jártál általános iskolába sem...Most parasztozol éppen. Tényleg a te véleményednek kellene számítani az enyémmel ellentétben?
szandokan
@szandokan: A másik meg az, hogy nekem a sógornőm is egyetemi tanár, gyógyszerkutató, ahogyan a tesóm is. Milyen érdekes, egyik sem kéregetett még soha...
Törölt felhasználó
@szandokan: Mellesleg nem mondtam, hogy minden gazdag az...
szandokan
@levi: A 23:34 neked szólt eredetileg, csak mellényomtam.
hattorihanna
Most már értem minek van majd mindegyiknek 4-5 gyereke... A kutya nevén mi lehet,4kg aranylánc?Csak azzal nem számol Jankó,hogy fordulhat még úgyis hogy egyszer mindent vissza kell adni...Remélem megélem a pillanatot.
szandokan
@ziziplanet: Az attól függ, kinek mi számít gazdagságnak. Van, akinek a milliárdok, van, akinek a százmilliók, van, akinek a millió, van, akinek pár százezer, és van, akinek néhány tízezer is.
szandokan
@hattorihanna: Nekem például azért, mert nagyon szeretem a gyerekeket. Ez elképzelhetetlen?
hattorihanna
A gazdagságról most ez ugrott be, a minap láttam a tv-ben nyilatkozott valaki.Látják a hátam mögött azokat a jachtokat,a tulajok a világ leggazdagabb emberei közt vannak.
Nem sok náluknál szerencsétlenebb és boldogtalanabb embert ismerek a világon...
levi
@szandokan: A kérkedést arra értem, amikor elmondod, milyen sok pénzed van. Okos ember az ilyennel nem vág fel, mert nincs értelme a provokáción kívül.
A tanárokra visszatérve nem kell általánosítani, csak azt mondtam, láttam már, nem azt, hogy mindegyik az.
Yoda69
@szandokan: Es te vajon kit juttatal hatalomba? Az olyanok mint jomagad van ez a tragya kurmany hatalmon. Lehet hogy sokan megcsomorlottek a politikatol, es nem mentek el szavazni. De a szekertolok mint te is, legalabb olyan bunosok az orszag kirablasaban, mint orban maffia halozata.
szaboria1
@szandokan: Ajánlom , hogy vedd a fáradságot és zongorázd végig a hirtelen nagyon meg gazdagodott Fideszes vezetők összes vagyon nyilatkozatát. Akiknek életükben még nem volt a politikán kívül más munka helyük és akkor ráfogsz jönni mekkora hazugok , hogy a rokonokra hivatkozva gazdagodnak.
bakegya
@szaboria1: jó türelmetek van-23.34-el.CÖLÖPTEKNŐS EZ IS-azér ennek a társas okfejtésnek,kérdezz feleleknek-ahogy végigkövethettem ennyi hozadéka van.
Remélem hamarosan arra is fény derül-milyen és mekkora korrupció okán tiltották ki az EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL AZOKAT AZ ORBÁNKORMÁNYTAGOKAT és még több magar álompolgárainkat is akik a nagymagyar nemzeti kutyagumiból olyan jól élnek,öngondoskodnak és rendszerváltó köpönyegben tetszelegnek.
Sziszifusz
Látható, hogy a Fideszben nincs öntisztulás, nem vágják ki a politikából az ilyen Lázárhoz, Rogánhoz, ...stb. hasonlóan homályos vagyonosodási magyarázottakkal szolgáló potentátokat. Nem tehetik, mer ha megtörténne, megszűnne a pártjuk.
Az az egy-két ismert, a véleményekre adó fideszes csak a látszat kedvéért köhint az urizálás miatt. Többet nem tesz, nem tehet.
Mikor jön el az idő amikor, a kevés tisztességes Fideszes megcsömörlött vezető közül,valaki kiborítja a moslékot és tiszta vizet önt helyette. Ez a pártjuk érdeke is lenne. A népszerűség vesztés jól jelzi a megítélésüket.
Juhász István
Ha én most egy sikeres rablással 100. millákhoz jutnék - távol áll tőlem a ilyesmi - és rákérdeznének, honnan a sok pénz, én is azt mondanám, hogy örököltem a szüleimtől, őtőlük már ógysem lehetne bekérni egy adóbevallást...Hivatkoznék Győzikére, Szíjjártóra, Lázárra, stb. Mit tudnának tenni? Egyenlő elbánás elve nem sérülhet...
bakegya
@Juhász István: hát igen nagyot tévedsz-a halotti anyakönyvek bekérésével kezdenék-és aztán átszállítanának valahova ahova anikónéni lánykori barátnéjának a legjobb kapcsolódásai vannak,de közel se a te ártatlanságodat jogvédve,nem hogy felmentve.
bundi
@szandokan: vagyonnyilatkozata szerint kb havi 1.1 millió a legális bevétele évi kb 5 milla a megtakarítása ebből fizeti a 2 millás londoni utakat zsebből...de erre a 60 misis házra meg a 20 misis szőlőre miből rak félre? Meg a milliós órákra régiségekre...
Senara
AKINEK TIZENÉVESEN NINCS SEMMIJE , ANNYIT IS ÉR ! Tolvaj banda .
mariaberta
Nyilván sokat dolgozik a gyermek, -feltételezem a hiányszakmákban- de akkor mi szükség van a nyugdíjasok munkájára?
Lányok, figyeljetek, ez a gyerek már most sokat ér, a papa megmondta!!!
mariaberta
Mellesleg sok ilyen családra lenne szükség, a fiatalok mindjárt könnyebben gyarapodnának, kezdetben már lenne 120 négyzetméteres lakásuk . szőlőhegy, meg mi szem-szájnak ingere.
Hogy ez a Lázár elvtárs milyen ügyes és dolgos!!!
ila51
amúgy ezek arról híresek , hogy qrvára értenek az adóbevallás kitöltéséhez...
Cicamama55
@szandokan: @Dr. Felipe: Mindkettőjüknek hosszú, boldog éveket kívánok! Nem ér a politika annyit, hogy emberek egymásnak essenek. Maradjanak szerintem az ízes vitapartnerség szintjén. érdekes az érveik feszülését olvasni. Bocs, hogy közbe szóltam! :)
adrenalink
@szandokan: tegnap 22:59-re Neked nem volt kötelező olvasmány A Pál utcai fiúk...?:-)
Hellcat
Nem kell ezen felháborodni. Úgy viselkedtek mintha eddig nem tudtátok volna hogy a fidesz maffia össze vissza lopja magát. "Miből van a házad?" meg a többi javított vagyonnyilatkozatos bohóckodás amit arrogáns vigyorral a kamerába mernek mondani. Én azon lepődök meg hogy lézer fiának nem szállodája van kapásból, vagy, hogy csak 20 milliót ér a ház. Most komolyan mit vártok egy adócsaló maffiakormánytól?
magyarbakancs
Az átlag mezei polgár csinálná ezeket meg nézhetné magát.
Bírom a dumát a rokonság adta össze a pénzt.
Meg össze szedet innen onnan.
Nincs az a bőségszaru amit ezek ki nem ürítenének.
Mocskos Fidesz.
világlátó
Sietni kell, mert lassan lejár a pünkösdi királyság. Azok, akiknek nem volt politikai pályára lépésük előtt jól menő gazdasági társaságuk, ipari termelő tevékenységet végző üzemük, vagy több száz hektáros földbirtokuk, most kell megszerezzenek mindent, ami továbbélésükhöz elengedhetetlenül szükséges. Erre pedig nem találtak ki semmit a kerekasztal megegyezés idején a rendszerváltás hajnalán. A miniszterek járandóságai mellé további, általam nem ismert jövedelem források járulnak, továbbá az olyan belső használatú információk, amelyek segítségével hozzájuthatnak nagyon méltányos áron inatlanokhoz és olyan ingóságokhoz, amelyek amúgy nem jelennek meg a piacon. A 33 kormánybiztosként is ügyködő államtitkár, vagy helyettes államtitkár dupla fizetése megítélése a parlamentben, ugyancsak azt a célt szolgálja, hogy a kormányhoz hű alattvalók lojalitása, hűsége egy pillanatra se rendüljön meg.
Korábban volt a Nemzeti tisztviselői kar, valamint a Nemzeti tiszti kar, amiről nem hallunk, talán felszámolták ezeket a nemzeti karokat, talán nem, hanem a kibővítésük éppen most folyik, valahol belül. A hűségnek ára van. A becsületnek, a tisztességnek már nincs. Pedig előbb mint utóbb ezt a kérdést rendbe kell tenni, mert ez így valóban az egyéni korrupció melegágya. Nem biztos, hogy minden miniszter korrupt akar lenni, de ha nem él a neki felkínált lehetőségekkel, már ki is közösítették, mert félnek tőle.Ezért ha dolgozni akar, tenni akar, el kell fogadja, a felkínált javakat a minisztertársaitól, így viszont őt is elnyeli a korrupció.
szandokan
@bakegya: Cölöpös?? Te az egyik legnagyobb selejt vagy ezen a portálon. Ki van Amerikából kitiltva? Ki a korrupt? Ha csak a negyedét megvalósítottad volna annak, amit én, most nem itt rinyálnál folyton, meg szitkozódnál. Kapj a fejedhez olykor, te kis liberális "annyitisér".
szandokan
@Cicamama55: Rájöttem, itt másként nem lehet egyesekkel társalogni. Ha már erre a szintre jutott a politizálás az ellenzék jóvoltából, akkor kár finomkodni nekem is.
szandokan
@bundi: Pontosan. Jöjjön ki így a vagyonnyilatkozata, és akkor lesz miről beszélni. Havi 1,1 millióból meg 5 milliós megtakarításból valóban elképzelhetetlen az egész.
szandokan
@Yoda69: Oké, legyek én is bűnös. Ellenben már megérte, mert te kimentél külföldre...
Yoda69
@szandokan: Orulok, hogy neked ebbol is hasznod van.
A bunosok pedig megkapjak buntetesuket elobb utobb, ilyen vagy olyan formaban.
dr. prédikátor
Ejnye lézerannyitisér fácánkergető jános!!!Hát nem mondom ! a 47 ezerből szépen összespóroltátok a ház árát! De ne feledd!!! JEGENYEFÁK NEM NŐNEK AZ ÉGIG!!!
bakegya
12.55-társadalmi célu okfejtés-12.55,minden jobbérzésü kortársamnak figgelmébe ajánlom ezt az én becses személyemet fényező-keresztény-fidesses-és újdonsült gyáriparos aranyköpését.OLVASSÁTOK nagyon tanulságos következtetések levonására adhat okot...
12.55-12.55,12.55...12.55...12.55
@szaboria1: 4.17-re és az a felett lefolytatott szövegfordulatok olvasatával kapcsolatosan írtam le a mondandóm..kizárlagosan .@szaboria1: -nak!!!
szandokan
@bakegya: Aki már több mint 30 éve vezető, gyártulajdonos, az szerinted újdonsültnek számít? Veled sajna nem lehet másként társalogni, aminek kizárólag te vagy az oka. A helyesírásodra sem ártana kicsit odafigyelned, mert számomra aki felnőtt korára sem tud leírni normálisan egy hozzászólást, az nem sokat ér. A tanulságot én már levontam veled kapcsolatosan, és rólam is már sokan, de ennek semmi jelentősége. Azokra szoktak a legtöbben megharagudni, akinek igaza van, és az élet eddig még általában engem igazolt, még akkor is, ha néha egyesek a pokolra kívánnak. Lehet, majd egyszer odakerülök, de ott legalább kemény zene fog szólni:-))))
Cicamama55
@Juhász István: 6:53 Na azért erre ne vegyen mérget...
világlátó
Egykor voltam egy olyan országban, ahol a volt miniszterek, magas beosztású személyiségek egy az állam által fenntartott, felszerelt , jó fekvésű házban lakhattak életük végéig. A lakás tehát nem az ő tulajdonuk volt. A berendezést is az állam biztosította, egy bizonyos kereten belül, ha valaki többet, szebbet akart, megkapta, de a különbséget fizette. Ezek az urak és családjuk/egy felmenő, egy lemenő / évente két, három alkalommal elmehettek az ország legszebb üdülőibe, ki a hegyekbe, ki a víz mellé, ki mindkét helyre, nyáron és télen. Szabadjegyet kaptak a tömegközlekedési eszközökre, könyvtárakba, múzeumokba, ki - ki a neki fekvő tudományos intézetekbe, az operába és a színházakba.Tisztes nyugdíjukból segíthették a gyermekeiket, kt, hogyan kellett. Összefoglalva, akik tisztességgel szerepeltek a politikai életben, az ország javára voltak, teljesítményük értékelhető volt, mindezt a gondoskodást megkapták. Akik nem voltak erre képesek, méltók, azok visszamehettek az élet különböző területeire és ha alkalmasak voltak, folytathatták ott. Akik megtévedtek, ..no róluk nem tudok. Ez régen volt, az emberi igények akkor is igények voltak. A lakáskultúra magas szinten, de egészen másképpen mint Hollywood filmjeiben . A tehetősebbek egy - egy aukción tudtak venni képzőművészeti alkotásokat, képet, bútort, porcelánt, ékszert, keleti szőnyeget. Az életvitelt nem a nyakló nélküli lázas gazdagodás és az ingatlanok begyűjtése kellene kizárólag meghatározza. Kinek kinek szakmája, tehetsége szerint az alkotás öröme, a nyugodt kiegyensúlyozott élet, a család békéje és biztonsága, a gyermekekről való sokoldalu gondoskodás. Persze ennek érdekében a társadalom ki kell alakítson egy más féle életcélt, életstílust, egzisztenciális országképet. Sok állami lakás kell, mindenütt az országban, ami biztosítja az egészséges mobilitást, az egyéni szakmai karrier kifejlődését, az alkotó energiák szabad áramlását, a görcsös vagyonszerzés helyett.
világlátó
Az előbb kissé eltértem a tárgytól, szíves elnézéseteket kérem. Az ok egyszerű. Végigolvastam vitáitokat és azon gondolkodtam, milyen kár hogy nem értjük a probléma felvetését, meggondolatlanul ítélkezünk, odacsapunk ahová nem kellene, sértjük egymás önérzetét, évtizedes , több generációs szorgalmat, és akaratot becsülünk le, sőt az évtizedek alatt összerakott vagyont most irigyeljük, megszerzését gyanúsnak ítéljük. Sok ismerősöm van errefelé. Gyönyörű emeletes családi házak épültek itt tucatjával, utcánként. Minden mögött sok, éveken át tartó munka van, mára pedig a két kis öreg szüle lakja a nyári konyhát, mert a korabeli gazdaság már nem működik, a szülők Németországban, a gyerekeik is már ott élnek. A szép házak élettelenül ágaskodnak az ég felé. Nem irigylésre méltó . Mivé lett ez az ország?
Kifosztott, élettelen falvak garmada. Kapjuk az Euro milliárdokat, a kohéziós alapokból infrastruktura és sok , ma még indokolatlan beruházásokra. Érthetetlen , miért nem látják ezt a megválasztott képviselők. Ne egymást bántsátok! Emberek ! Miközben mi itt marakodunk, kormányunk és kiszolgálóik mérhetetlen gazdagságot szakítanak ki maguknak. De van egy rossz hírem is . Miközben mi itt egymás butaságaival vagyunk elfoglalva, ez idő alatt a világ nagyon rossz irányban halad.Nézzétek meg a www.youtube.com/watch?v=nMhv4XBJ8fs#t=503 Ken Jebsen német újságíró felhívását olvashatjátok ebben. Érdemes és mélyen elgondolkodtató. Azonnal más megvilágítást kap a fenti értelmetlen vita és marakodás. / amit azért olvastam /
miazavalami
@szandokan: Részben hitelből, azt mondta Lázár.
Csak annyit kérdeznék ki az a hülye aki hitelből vesz tíz éves gyerekének luxuslakást?
Itt nem volt hitel, csak készpénz. Gondolom valahogy ki fogja magyarázni, de nem tisztességes.
Nem vetted észre, hogy senki sem mosta össze a te millióidat Lázáréval?
Szimba
@szandokan: Én speciel nem irigy vagyok, hanem elvárásom egy vezető politikussal szemben, hogy legyen fedhetetlen. Viszont lázárral kapcsolatban: 2005-ben a 1,5 éves fiának - amikor lázár 30 éves volt - már saját bankszámlája volt 200ezer ft-al, + 20ezer svájci frankos (3 276400 ft) előtakarékossága. És milyen véletlen egybeesés, hogy pont ebben az időszakban volt lázár a Fidesz országgyűlési képviselője és Hódmezővásárhely polgármestere, kezdő polgármesterként fizetése bruttó 366300 országgyűlési képviselőként bruttó 28050, Gorzsai zrt igazgatósági tagság bruttó 75000.
Nincs azzal semmi baj, "ha valaki képes a gyerekének a lehető legtöbbet megadni", a baj azzal van, ha megkérdőjelezhetől: miből?
hetöndöe
@szandokan: "Nem, ez szimplán csak irigység. Ebben az országban ennek hagyománya van, sajnos. Miért kell valakit csak azért utálni, mert többre képes egy másik embernél? "
Akkor a fentiek fentiek Gyurcsány Bajnaira is igazak ugye.:-)))
JAJMÁR
Ez nyilván befektetés. Azt mond, amit akar, senki nem fogja vizsgálni. A "családi összefogás" jó magyarázat tőlük, de a Simon Gábortól nem fogadnák el. Magyar Bálint minden szava bebizonyosodik. Itt élünk, ebben élünk. A diagnózis fel van állítva Maffiaállam !
világlátó
@JAJMÁR: Simon Gábor a balekok balekja. Nem bűnöző, csak egy tagja volt az egyik érdekközösségnek.Ez az érdekközösség is, ahogy a másik is úgy tette a dolgát, ahogy a kor és a politikája ezt megkövetelte. Azok is versenyben álltak, míg tehették. Gyűjtötték a pénzt és oda dugták ahová lehetett. Ebben Simon volt az egyik megbízható. De volt más is, akik közül az egyik árulóvá lett. Pénzért, pozícióért, védettségért. Persze nem fog sokáig élni. Az árulók már csak így végzik. Simon kitartott eddig, sőt kifizette a pénzt, ezzel a fő bűn kockázata elmúlt a feje fölül. Hogy fizetteki? Naív kérdés. Az érdekközösség kifizette , hiszen a pénz amit zároltak nem Simon pénze volt. Az érdekközösség megállapodott a másik érdekközösséggel, amely szemet húnyt egy adott pillanatban. Cserében egy " fecni " gazdát cserélt. Így az ügy a lovagiasság szerint elrendeződött. Még egy kicsit sípolnak, dobolnak, aztán elcsendesedik az ügy. Van más ügy, és holnap is lesz egy. Meg holnapután. Ez a lavina már meghállíthjatatlan. Az érdekcsoportok úgy erodálódnak hogy írmagjuk sem marad. Végre . Jönnek új érdekcsoportok, velük új törvényalkotók és új keresztapák is ha nem vigyáznak, ha nem vigyázunk. A vagyonszerzés izgalma, rejtett és nyílt öröme velünk született érzés, amiről soha nem mondunk le.De éppen ezért kell az új generáció, akik eddig még csak a lebukás, a hazugság és a hamis tanuzás kínjait látják, az előbbi örömöt még nem érzik. Talán ezért lesznek képesek gátat, féket, zablát vetni a vágtató ló szájába.Én szurkolok nekik, mert talán újra egy kicsit tisztességesebb világot teremthetnek. Nem akarom magam szégyellni a családom előtt azért, mert nem tudtam vagyonokat összeharácsolni 65 éves koromra, hanem csak végigdolgoztam az eddigi életemet. Amit szereztem, abban benne van szüleim öröksége, a magam szorgalma, egyszerű erkölcse. De nyugodtan alszom. Tisztelettel.
Dr. Felipe
Most fingatják lézert az RTL klub, Házon kívül műsorában. Nézzétek.
bakegya
@Cicamama55: csakkk nem a diákoknak...hanem a fidessnyikkhaj futtatónak és a haverjainak!!!
bakegya
@Dr. Felipe:elég hosszú időbe telett,míg nyilvánosságra kerültek a tények.A rév helyén mindenesetre többet is kotorászhattak volna-csakkk úgy mint a csuti jobbik-szélsőségesnél...
Cicamama55
@bakegya: A mondat után jeleztem, hogy csak ironizáltam...Vagy a gépén nincs : ) ,csak k ? :))
JAJMÁR
@világlátó: 23:15Nagyon mélyre süllyedt az ország morális szintje, és az a baj, hogy a fiatalok ebben nőttek föl, csak ezt látták, Azt tudják, hogy nem jó, de, hogy milyen a jó? Nehéz lesz megtalálni az egyensúlyt, pedig próbálgatásokra, csalódásokra már nincs idő. (Ha egyáltalán lesz lehetőség próbálgatni.) Az idősebbek tapasztalataira és tanácsaira szükség lesz, és olyan kiemelkedő emberekre, akik példát mutatnak tisztességből, elhivatottságból, és az államügyekhez is értenek!
A nyugodt alvás mindennél többet ér, én is nyugodtan alszom :)
zsizsike
@Dr. Felipe: tegnap, 23:28
Én láttam. Laza volt Lázár, mosolyogva lerázta a vádat magáról, mint kutya a vizet.
samucska60
A mai rablók az összelopott százmilliós villákat, birtokokat mind egytől egyik "családi adakozásból", meg állítólag hitelekből veszik. Érdekes, hogy pont az ő felmenőik olyan gazdagok, hogy 30-60 milliókat csak úgy összedobnak egy kis kastélyra, szőlőbirtokra..Lázár még külön azért is tenyérbemászó, mert pofátlanul belevigyorog a kamerába, és közli, hogy fogalma sincs, kié volt a fiacskája villája, kivel, hogyan üzletelt. Szíjártó niemand ugyanúgy felsorolta az egész családfát, mint akik összehajították neki a 160 milliót. Hm. És akkor a felújítás millióit kettőről öt fürdőszobára, azt ki adta kölcsön neki? Nekem erről maga a Sátán jut eszembe, amint a legaljasabb hazugságot is igazságként adja el a birkanyájának.
Gyuri Géderről
Jaj, nem tudom miért vannak annyira úgy oda ezért a nyavalyás kis vityilló miatt?
Szegény gyerkőc, húsvétra megkapta a 20 hektáros szőlőt présházzal, Na, de hát, a karácsony az karácsony. A gyereknek mégis csak valami komolyabb ajándék dukál, a karácsonyfa alá. Gondos, szorgos, gyűjtögető apuka! Svábhegy fenyőfák, ajándék. Mi kell még?
bakegya
@szandokan:"CÖLÖPTEKNŐS"-hogy pontosítsunk 12.03.12.55-12.03.14.53-jellemző módon a nagy büdös semmin köszörülöd magad -mint általában-A SZEMÉLYESKEDÉSBE MÉSZ BELE TEHETETLENKEDÉSED DÜHÉT LELEPLEZVE zsinórba fabulálsz öt-hatévesek érzelmi logikájával, -jót röhögtem !
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfácános Jankó Csak igy tovább !!! Családi ÖSSZELOPÁSSAL minden sikerülhet!!!Van még eladó lakás Pesten!!!
bundi
@szandokan: "Pontosan. Jöjjön ki így a vagyonnyilatkozata, és akkor lesz miről beszélni. Havi 1,1 millióból meg 5 milliós megtakarításból valóban elképzelhetetlen az egész."
és mi az ami a legújabból ki fog maradni...és ha az is kiderül jöjjön ki az újabb?
így mi az értelme ennek?
ti meg asszisztáltok ehhez...
szandokan
@bakegya: Én is röhögök minden írásodon egyfolytában. Szerintem te nem szenvedélybetegekkel foglalkozhatsz, hanem te magad vagy drogos. Bár lehet, hogy csak megbolondultál már közöttük. Hogy miért gondolom ezt? Hát csakkkkkkkkkkkkkk
szandokan
@bundi: Igen, sajna be kell látnom, igazad van. Lázár, Mészáros, stb., pár hónap alatt százmilliárdok röpködnek...Nem tudom, még meddig védem a védhetetlent. Tulajdonképpen éppen annak mondok ellent, amiben hiszek, a tudásnak és a munkának. Nehéz ügy ez számomra, vér Fideszes lévén megértheted.
Juhász István
Értem én, hogy a rokonság összespórolta a szegény családnak azt a kicsinyke lakást. Jól jön majd neki, ha felnő, addig meg kiadják bérletbe. Csakhogy...elég magas az ajándékozási illeték, azt be kellene fizetnie valakinek. Megaztán...azok, akik kifizették a lakást, mekkora jövedelemből tették, ők adóztak - e normálisan. Az USA .ban működött egyszer egy kiváló gengszter, bizonyos Al Capone. Egyetlen úton tudta utólérni a törvény, mint...adócsalót. Remélem, egyszer ez is begyűrűzik hozzánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.