Mészáros Lőrinc megadta a sikerének titkát, amikor erről kérdezte a Bors: „A munka. Mindennek a titka a munka, a szorgalom, a hozzáállás."

Míg korábban arról beszélt , hogy odáig eljutott, ahol van „bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye", most egy tényező kevesebb szerepet kap. „A szerencse nem elég, sokat kell tenni érte. A vállalkozásaimnak meg kell felelniük a piacon. Ha nem felelnénk meg, nem lenne egyetlenegy forintom sem. Sokat kell tenni, hogy pénze legyen az embernek" – mondta a lapnak.

Felcsút polgármestere legújabb vagyonnyilatkozata szerint 400 millióról 700 millióra nőtt a bankbetétje. Készpénzből viszont kevesebbet tart magánál. A júniusi 20 millió helyett már csak 5 millió maradt.

Azért még annyit elmondott, hogy: „A jóisten is közrejátszik, hiszen a szerencséhez kell a jóisten..." és persze a miniszterelnök, akiről Mészáros Lőrinc úgy tartja, hogy „természetes, hogy támogatja a települését".

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát 2010-ig lebzselt Lőrincke, majd jött a megvilágosodás, hogy kitartóan dolgozni kell és röpke 4 év alatt milliárdos is lett. Amerika mehet a sunyiba, Magyarország az igazi lehetőségek országa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@rugacs: Szia Rugacs kutyus!
Neked Mészáros a gazdid?
nusika
júniusi 20 millió helyett már csak 5 millió maradt."- a 15 millió ft, talán nem a svájci taníttatás összege? Érdekes lenne ezt is megtudni! Lehet ,hogy ...
karma1
@rugacs: Az elso kilencest kihagytam, mert kora hajnalban irtam a hsz-t, nezd el nekem,...:o)) De a lenyeg nem ez volt a hsz-ben, te is nagyon jol tudod, hanem az , hogy megprobaljak nemcsak felazsiainak, de meg rohadt lustanak is beallitani a magyar nepet.
evacica
Hát nagy munka is lehet Orbánt hűen szolgálni, de amint látjuk megéri! Ilyen fene nagy képességgel másképpen nem is lehetett volna ennyit összeharácsolni!
bakegya
Valóban ami igaz az igaz-hova szarjak-mert ugye megálltam,hát minden bokor alól egy,de van úgy hogy kettő sötétzöld toyota hummeres türemkedik elő Bicskétől egészen FEHÉRVÁR HATÁRÁIG -EZ MIND A TIED ÉS VAGY AZ ILDIKÓ- VICCTORÉ---LŐRINC hát bepisálok,és a végén még engem is a fehérvári kórház bonctermébe vitethettek!!!
lajospapa
Mészárosnak biztosan igaza van. Én is mondtam a szomszédomnak, aki elég szegénynek tűnik, hogy dolgozzál b@zd meg, majd meggazdagodsz! Erre azt mondta, hogy biztos így lenne, ha nem én lennék a szomszédja. Na erre mondtam, hogy én is jobban örülnék, ha Orbán lakna mellettem. Azóta nem beszélünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.