A szélsőjobboldali Nemzeti Őrsereg vezére éppen kábítószert vásárolt Nyíregyházán, amikor lecsaptak rá a rendőrök – tudta meg a Népszabadság.

A Jobbikhoz több szálon kötődő szervezet nagy becsben tartja a Szent Koronát és Istent, annak azonban nincs nyoma, hogy síkraszállna a drogfogyasztás legalizálásáért.

Droggal bukott meg a szélsőjobbos főkapitány

A rendőrség eljárást indított egy nyíregyházi férfi ellen, akit akkor fogtak el a nyomozók, amikor egyik kuncsaftját szolgálta ki egy parkolóban.

A tetten ért vásárló, S. Zoltán 38 éves nyíregyházi lakos ellen kábítószer birtoklása miatt folyik eljárás.

S. Zoltán a lap szerint nem más, mint ifjabb Sipos Zoltán, a Nemzeti Őrsereg nevű szélsőjobboldali félkatonai szervezet vezetője, úgynevezett főkapitánya.

A körülmények arra utalnak, hogy Sipos nem egyszerűen csak alkalmi fogyasztóként, véletlenszerűen került kapcsolatba a kábítószerrel.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szar ügy, drága etelközi turbókáim, ami igaz, az igaz ! Orbán patkányt drog nélkül nehezen lehet elviselni - ez egyben enyhítő körülmény is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@rózsaszín lódobogás: Rózsaszín lócitrom! Te miért nyerítesz bele mindenbe? Inkább igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira.

Amúgy miért vonod kétségbe a doktori címemet? Tudod miből írtam a disszertációmat? Az olyan faszikból mint te akik megrekedtek az evolúciós zsákutcában.
freemanpetya
A kurucinfós szerkesztőnek is pedofil ügye volt meg drogügye. Teli vannak drogosokkal, elkopott pornószínészekkel , pedofilokkal, gyerekverőkkel, molesztálókkal, tiszta egy bűnöző társaság. A füves "kapitány" miért is nincs letartóztatva, ha az újságírók beszélni tudnak vele? Bezzeg ha füstös lenne már ülne... Kisajátítják ezek a drogos szemetek a nemzeti jelképeinket is, aztán meghülyítik ezt a nagyon okos, sokeszű, mai magyar társadalmat ezek a drogos, dologtalan trógerek, akik mások egymásnak uszításából akarnak megélni és a napi kábítószerre valójukat megkeresni. Hiteltelen bűnözők, aki ezekkel foglalkozik maga is egy senkiházi tróger.
silber13
@rózsaszín lódobogás: Maul haltan!!
m.macskosz
@freemanpetya: Ami ocsmányságot el lehet követni, ezek elkövetik, lásd az egyház kebelén belül működő cserkész gyerekmolesztálását!
Fradigege
Aztán rajta kapják majd melegbárokban is. Vagy egy KISZ-es rendezvényen mozgalmi dalokat énekelt 1979-ben. Vannak ilyenek.
wagabund
nyakunkon az ünnep...elengedik isten hírivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.