Nem mond le pécsi közgyűlési képviselői mandátumáról Fodor Ibolya, aki kilépett a városházi Fidesz-KDNP-frakcióból.

Fodor Ibolya az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: továbbra is szolgálni szeretné a választóit és dolgozni szeretne a körzetéért, bizonyítani akarja, hogy kiérdemelte választóinak bizalmát.     
Fodor Ibolya hétfőn ajánlotta fel, hogy kilép a pécsi Fidesz-KDNP képviselőcsoportból, a testület kedden este elfogadta kérését, és egyhangúlag arra szólították fel a frakció tagjai, hogy mondjon le pécsi 19-es egyéni választókerületben megszerzett önkormányzati képviselői mandátumáról is. Ugyanezt várta el tőle több ellenzéki párt is.     

Fodor Ibolya azután ajánlotta fel kilépését a pécsi Fidesz-KDNP-frakcióból, hogy az RTL Klub híradója múlt pénteken közölte: 2003-ban egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték folytatólagosan, jelentős értékre bűnsegédként elkövetett sikkasztás bűntette miatt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
Érdekes ,milyen erkölcsi bizonyítványt adott le magáról a megválasztása előtt ? A legutolsó állás pályázathoz is erkölcsi bizonyítványt kell benyújtani. Kivéve ha fityeszes vagy ! Akkor sikkaszthatsz,ékszert lophatsz az áruházból, nem számít lényeg ,hogy a nyelved jó hosszú legyen!
KERKA
Ha ugyanez előfordulna egy nem Fideszes képviselővel, már önkéntes harakirit követelnének tőle.Ritka unszimpatikus valaki egyébként ez a nő. Visszataszító és arrogáns.
human
Schmitt Palit másolja a drága, de remélem a végzete is ugyanaz lesz.
m.macskosz
@KERKA: Bocsi, de ez magas labda, nem tudom kihagyni:
"...önkéntes harakirit követelnének tőle..."
Tudod, csak önkéntes harakiri van, ha más valaki vágja fel a delikvens pociját,
az nem harakiri, hanem gyilkosság. (Bocsika, de nagyon tetszett!)
KERKA
@m.macskosz: néha én is elcsodálkozom azon, hogy milyen kreatív vagyok. hát istenem, erre születni kell:)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.