A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége haladéktalanul tárgyalásokat kezdeményez a kormányzattal, mert a tervezett formában nem tartja bevezethetőnek az útdíj kiterjesztését.

Kovács Péter (Fidesz-KNDP), az önkormányzati érdekképviselet elnöke, XVI. kerületi polgármester csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy megdöbbenéssel értesültek arról, hogy az M0-s egyes szakaszait fizetőssé kívánják tenni.

Az M0-s körgyűrű fizetőssé tétele katasztrofális állapotokat okozna a külső kerületekben és az agglomerációs településeken is – fogalmazott közleményében a kerületi önkormányzatokat tömörítő szervezet vezetője.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem kell lázba jönni, Pestről Budára és vissza még ingyen lehet közlekedni, bár ha így haladunk, még az is szóba jöhet. Ezzel kapcsolatban is van egy tippem: Szegeden is van egy híd. És az országban is van egy két palló! Lehet fizetni, ha ezt is hagyjuk.
Érd, Budaörs, stb. Budaörs úgyis az ország leggazdagabb városa, és nem fideszes. Hát fizessenek a gazdagok! / De mi lesz az egyénileg gazdagokkal? Igaz ha fizetni kell ott a család Nemde?/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.