Reagált az amerikai ügyvivő a legfőbb ügyész október 27-i megkeresésére, "érdemi információt nem jelölt meg", megerősítette ugyanakkor, hogy  vízumügyről van szó, amelynek részletei bizalmasak – tudatta a Legfőbb Ügyészség (LÜ) péntek délután az MTI-vel. Egyúttal közölték azt is, hogy a választ megelőzően bűnügyi jogsegélyt kértek egy folyamatban lévő büntetőügyben az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumától.

Megérkezett a Legfőbb Ügyészségre (LÜ) André Goodfriend ideiglenes ügyvivő Polt Péter legfőbb ügyész október 27-ei megkeresésére írt válaszlevele – olvasható az LÜ kommunikációs és sajtóosztálya közleményében.

A főügyészség hozzátette: a választ megelőzően bűnügyi jogsegélyt kértek az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumától. Ennek tartalmáról részleteket nem közöltek, de megerősítették, hogy az összefüggésben van a beutazási tilalommal kapcsolatban korábban elküldött jogsegélyi megkereséssel.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Toby: Azért követelik a dokumentumot az USA-tól, mert a sok mutyiból nem tudják melyikről tudnak az amerikaiak. Gondolj bele, még a végén olyanokat is elénk tárnának( ettől nem kell félni) amit nem tud az USA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@Toby: Azért követelik a dokumentumot az USA-tól, mert a sok mutyiból nem tudják melyikről tudnak az amerikaiak. Gondolj bele, még a végén olyanokat is elénk tárnának( ettől nem kell félni) amit nem tud az USA.
human
@zöldszem: Ezt tudja az USA is. Hallgatásával ki akarja ugrasztani a bokorból a csalókat.
zöldszem
@human: Tudod, csak azt nem értem, miért akarnak bennünket hülyének nézni?
Miért nézetik le magukat, teszik nevetségessé, az országot az egész világ előtt?
Miért jelentették fel Goodfriendt?
Az USA, személyesen értesítette Vida Ildikót, és 5 társát, valamint diplomáciai úton a kormányt, név nélkül! A botrányt nem az USA, és nem Goodfriend szivárogtatta ki, hanem a magyar sajtó! Az USA, vagy Goodfriend mondott neveket??? Nem!!! Vida saját maga állt ki, és mondta kitiltották! Akkor most ki sértette meg Vidát, ki teregette ki a szennyest??? Az USA, Goodfriend? Nem!!!A magyar sajtó, akkor miért is nem a sajtót perli? Vagy, ha szerintük Vidát megsértették, akkor a többi 5 miért hallgat, miért nem perel, azok is (szintén név nélkül) ugyan az miatt az ügy végett lettek kitiltva? És igen is van idehaza korrupció, mégpedig akkora, hogy Amerikáig hallatszik. Miért csinálják? Hisz, az ország diplomáciai megítélése, a béka segge alatt van. Akit nem Graz-ban kezelnek, és nem béget, az szégyenli, hogy magyar. Mert Csak az a felcsúti rohamegér, nem csak a seggnyaló, adómentes páleszt ivó, turulmadárszart evő, "kétharmadját" rántja magával,szabadság harcolni, hanem az egész országot.
zöldszem
Vége kicsit zavaros lett!:)) Helyesen!
Mert a felcsúti rohamegér, nem csak a seggnyaló, adómentes páleszt ivó, turulmadárszart evő, "kétharmadját" rántja magával,szabadság harcolni, hanem az egész országot.
human
@zöldszem: Hogy miért néznek minket hülyének? Miért nem vizsgálják a nyilvánvaló korrupciókat? A válasz a pénz és a hatalom. A pénzszerzéshez hatalom, a hatalomhoz pedig sok pénz kell. Ez pedig egy láncreakciót indít be főleg, ha lebukóban vannak. A rendszer fenntartása ugyanis annál költségesebb minél nagyobb a lebukás veszélye. A hűséget egyre többért kell megvásárolni az embereiktől. Ha nem lenne ellopható EU pénz már az országhatáron kívül lenne Orbán-Simicska és holdudvara, mert felgyorsult volna a gazdaság bedőlése.
Toby
Rafinált csávó ez a felakadt szemöldökű polt. A jenkik mondják meg, ki, miben sáros, aztán kezdjék el a vizsgálatot, majd ajánlják fel az eljárás lefolytatását, különben a büdös életben nem lehet szétkenni a szart egy tökös, "megalapozott" bcs. hiányos megszüntetéshez !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.