Az Európai Unió és Kína közötti együttműködés legfontosabb pillanatához érkeztünk el azzal, hogy aláírtuk a Belgrád és Budapest közötti vasútvonal kiépítéséről szóló megállapodást – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Belgrádban a dokumentum aláírását követően.

A gyorsvasút kiépítéséről szóló megállapodást Magyarország, Szerbia, Kína és Macedónia kormányfője látta el kézjegyével.

Orbán szerint mostantól nem úgy fognak keresztülmenni rajtunk

Orbán Viktor szerint ez a vasútvonal végre lehetővé teszi majd, hogy Magyarország kedvező fekvését megfelelő módon használják ki.

"Magyarország fekvése eddig leginkább azt hozta magával, hogy mindenfajta hadseregek mentek keresztül az országon, úgy érezzük, hogy most végre pozitív irányban változik a történelem, mert áruk fognak keresztülmenni és vasútvonal fog keresztülmenni Magyarországon"

– mondta.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ilyen az, amikor nem írnak szöveget a pocakos telkesgazdának, hanem magától kell kiizzadnia valami demagóg marhaságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Azért mégis tranzitország lehetünk , ahogy ezt húsz éve már Hamburgban ajánlották nekünk. Talán mégis érdemes volt folyamatosan írni, beszélni erről. Kár hogy mindezt nem tudom még egy kicsit sem a magam igyekezete eredményének feltüntetni, így legfeljebb egyedül koccinthatok magammal. A lényeg, hogy holnap a vasút, holnapután a viziút, majd pedig a logisztikai központok, modern raktárbázisok, modern vasúti gördülő állomány, környezetbarát kamionok és motorhajók, képzett logisztikusok és jól működő , jó állapotban tartott tranzitutak jellemzik országunkat. Ez ad igazi biztonságot és megbecsülést a magyar gazdaságnak. Ez a feladat egész Európa érdeke. a miénk pedig mindenek felett.
sentinel216
""Magyarország fekvése eddig leginkább azt hozta magával, hogy mindenfajta hadseregek mentek keresztül az országon,... "
Rövid hatásszünetet tart, huncutkás mosollyal körbenéz, hogy mindenki hallotta e, milyen humorosat mondott. EZ A FASZI ŐRÜLT, IDIÓTA! Egy egyszerű vasúti fejlesztésben is megtalálta a háborús kitérőt.
Desischado
A VEZÍR MÁR MEGINT NEM VETTE BE A GYÓGYSZERÉT! A KÍNAIAK LEGFELJEBB A SZEMETET HORDJÁK BE, DE KIVÁNCSI LENNÉK, HOGY ORBÁN MORE MEG A CIMBORÁI MENNYIVEL FOGNAK GAZDAGODNI EBBŐL IS?!

Bocsi, véletlenül nagyra váltott a klavi.
perfekt
@Desischado: Én, legalább ilyen pipa vagyok:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.