Titokzatos, előkelő és egy éves kurzus nagyjából 80 ezer svájci frankba (több mint 20 millió forintba) kerül abban a svájci főiskolában, ahol a magyar miniszterelnök lánya tanul – olvasható a holnap megjelenő HVG-ben.

A lap szerint a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetemen előírás az elegancia, egy szakács egyszerre legfeljebb négy tanulóval bíbelődik, és a sütés-főzésen, szállodaipari tudnivalókon kívül menedzsmenttudományokat is tanítanak.

Méregdrága iskolából indulhat Orbán Ráhel karrierje – miből futja rá?

Az ott végzett hallgatók összetartanak, olyan hálózatot alkotva, amely megkönnyíti a fiatalok pályakezdését. S ha netán egy tini ezt a főiskolát célozná meg, számíthat rá, hogy nőnek a bejutási esélyei: a kétezres létszámot 2020-ig megduplázza a főiskola, amely azonban gondosan megrostálja a jelentkezőket – írják.

Az ügyben még októberben kereste a Klubrádió Havasi Bertalant, hogy megtudják, miből finanszírozza az Orbán-család Ráhel drága iskoláját. Akkor azt a választ kapták, hogy a kérdés sem a Miniszterelnöki Sajtóirodára, sem pedig a Klubrádióra nem tartozik. Havasi szerint közérdekű adatnak sem tekinthető, hogy a miniszterelnök hozzátartozója tanul-e, hol tanul, mennyi az esetleges tandíja, s azt ki fizeti és miből.

Orbán Viktornak a vagyonnyilatkozata alapján a Miniszterelnökségtől származik jövedelme, valamit képviselői fizetést vesz fel, előbbi havi 1 millió 507 ezer forint, utóbbi 231 ezer forint.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Miből fussa?

Há gyűjtött egy kis rízvasat az aptya Felcsút környékén,mikó építették azt a fenenagy stadionyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istvannyugdijas
@KERKA: Mért nincs igazuk ?Ha meg tehetnéd ,lásd be ,meg csinálnád!Mert ha nem akkor nem vagy életre való,csak segéd munkásnak,vagy inkább közmunkára!!!
volvós
@Istvannyugdijas: 8:25

Vénember !! Már annyira hiányoztál ...:-(((
Néha a nyelved megmoshatnád !
KERKA
@Istvannyugdijas: Először is, azért nem megyek segédmunkásnak, mert alkalmas vagyok arra, hogy eme röpke szösszenetedben megtaláljam az 5 nyelvtani hibát:))
Szerencsére, nem kell közmunkára mennem, megélek abból amim van, elvagyok:))
Harmadszor, ne provokálj, mert elküldelek a h. f@szára.
Yoda69
@Istvannyugdijas: Sajnos eleg nagy baj hogy sokan igy gondolkodnak, mint ahogy irod. Ez a korrupcio melegagya. Keves olyan politikus van mint pokorni, akit szinten nem tartok tul sokra, de a fideSSben meg talan o aki egyenesebb jellemu, es halvanyan szembeszallt az urizalassal. De eleg lehetgyonge probalkozas volt es el is fujta lazar.
Istvannyugdijas
@Yoda69: Teljesen igazad van,csak ellőbb ki kellett volna lépni a pártból !Én egy vállalkozó vagyok,én sem engedném meg a dolgozómnak,hogy mást mondjon mint én a vállalkozásunk érdekébe,mert küllőmben el küldőm! Ha előtte ki lép,akkor még egyet is érthetek vele ! Akkor már nem árt a vállalkozásnak !Meg kell tanulni Magyarországon is a kapitalizmus arany szabályát mindig a "Főnőknek van igaza"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.