A Figyelőnek adott interjújában üzent Lázár János az urizálást bíráló Pokorni Zoltánnak és más „politikai veteránoknak”: aki őt és a Fidesz élvonalát gyengíti, az saját magát gyengíti, vagy végzi ki.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a legsúlyosabb hibák közé sorolja a politikában, ha valaki hátba támadja az első sorban harcolókat, akik közé sorolja magán kívül Giró-Szász Andrást, Rogán Antalt, Szijjártó Pétert és Habony Árpádot is.

Lázár legdurvább mondatai:

„Pokorni Zoltán nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem. Olyan támadásnak, amelyet egy politikai veterán intézett a csatasorban elöl állókkal szemben. Giró-Szász Andrást, Rogán Antalt, Szijjártó Pétert és engem talált meg vele.”

„A legsúlyosabb hibák közé sorolom a politikában, ha valaki hátba támadja az első sorban harcolókat.”

„A Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelentik a legnagyobb veszélyt (...). Az igazi bajt az jelenti, ha a törzsszavazóink, a saját politikai véleményformálóink vagy meghatározó politikusaink bizonytalanodnak el vagy fordulnak ellenünk.”

„A megjegyzésben benne van az is, hogy a politikai veteránok elszánták magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására. Ami nem méltányos, sőt az a meggyőződésem, hogy helytelen.”

„A Fidesz szempontjából életveszélyesnek tartom ezeket a belső vitákat: nincs valós tartalmuk, ugyanakkor álszentek, jópofizók, bűnbakkeresők.”

„Rossz úton jár, aki az egyéni népszerűsége érdekében szembefordul a saját pártjával, szövetségeseivel.”

„Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.”

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Indul a helyezkedés a posztorbáni időkre... a duellum reális, ez a két ember lehet a Vezető utódja per ma...
"Pokorni Zoltán nyilatkozatát hátbatámadásnak tekintem. Olyan támadásnak, amelyet egy politikai veterán intézett a csatasorban elöl állókkal szemben. Giró-Szász Andrást, Rogán Antalt, Szijjártó Pétert és engem talált meg vele.
A legsúlyosabb hibák közé sorolom a politikában, ha valaki hátba támadja az első sorban harcolókat.
A Fideszre nem a kormányzati döntések negatív társadalmi következményei jelenteik a legnagyobb veszélyt (...). Az igazi bajt az jelenti, ha a törzsszavazóink, a saját politikai véleményformálóink vagy meghatározó politikusaink bizonytalanodnak el vagy fordulnak ellenünk.
A megjegyzésben benne van az is, hogy a politikai veteránok elszánták magukat a harmincas-negyvenes generáció megrendszabályozására. Ami nem méltányos, sőt az a meggyőződésem, hogy helytelen.
A Fidesz szempontjából életveszélyesnek tartom ezeket a belső vitákat: nincs valós tartalmuk, ugyanakkor álszentek, jópofizók, bűnbakkeresők.
Rossz úton jár, aki az egyéni népszerűsége érdekében szembefordul a saját pártjával, szövetségeseivel."
Nem lesz lázadás a Fideszben, amíg a vezetői úgy gondolják, Orbán a pártból kilépve, másik pártot kreál.
Itt is az egyéni érdek dominál.Lázárból nem kérnénk, Orbán kettő sőt tán még rosszabb, Pokorni egy józanabb politikus, nem véletlen, hogy kiesett a pikszisből.
Te szerencsétlen lézerjani...előbb is eszedbe juthatott volna hátranézni,mire számítottál,míg törtettél előre,mint egy elszabadult hajóágyú!!!?(na perelj be engem is te nagyon gátlástalan)
Orbán háborúja nemzet ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Desischado: Szandokán irányt vált mert eddig rossz sávaban ált mert törtett előre
F_Viktor
@Desischado: Szandi nem hülye, jól látta eddig is mit tett Orbán, az utóbbi hónapok hírei számára nem voltak újdonságok.
Csak éppen az orbáni politika számára kedvező volt, de amint kigolyózták "cégéből", azonnal megtörtént a pálfordulás.
Desischado
@F_Viktor: A cége meg van, nem ott van a baj, hanem ez már nyilván neki is sok volt. Gondolj bele, április óta mit műveltek, szinte villámsebességgel! Egyébként akármi is volt az ok, én örülök neki, hogy végre ő is elfordult tőlük. Ez a lényeg!
dömdödöm
pokorni vagy chiccolina lehet az új miniszterelnök
F_Viktor
@Desischado: Pár hete maga mondta, hogy más(ok) vezetik a volt cégét, ő most magánvállalkozóként folytatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.