Háromszor százezer forintra büntette a Fidesz-frakció Bencsik Jánost a hétfő-keddi kiszavazásokért, értesült a VS.hu.

A lap azt írja, a fideszes képviselő az e heti parlamenti ülésnapokon háromszor nyomott szándékosan nemet, vagy tartózkodott fontos szavazásokon. Nemmel szavazott a központi dohányellátóról szóló törvényre, tartózkodott a segélyezési rendszer átalakításáról szóló törvénynél és úgy tűnik eléggé meggondolatlanul tartózkodott a vasárnapi nyitva tartásról szóló törvény szavazásakor is.

A képviselő előre jelezte a frakciónak a szándékát, de ezt az értesülést Bencsik nem kommentálta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stancika
Úgy tudom Orbán úr sem szavazott. Neki mennyi büntetést kell fizetni? Elég gyakran elköveti ezt a hibát, különösen a nagyon fontos törvényeknél
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Így jár az, akiben valami kis tisztesség még maradt!
Persze Pokorninak nehezen felejtem azt a hírhedt TV-ben elhangzó mondatát a 2002-ben elszenvedett vereségtől való első felindulásában valami ilyesmit mondott a nyerteseknek címezve: Forró leheletünket érezni fogják tarkójukon folyamatosan.
Ő akkor még nem tudta valójában, hogy ezt valóságában karaktergyilkosságként éltük meg.
Desischado
Érzik a vesztüket, vagy mi? A renitenseket megbüntetni, a nemjóját! hogy képzelik ezt, a csuti "géniusz" utasításait figyelmen kívül hagyni! A többiekben Toby már leírta, mit kell csinálni! (majd behaltam rajta)
Aljas férgek, remélem, ez volt az első fecske! Közel már a bukás, mert a süllyedő hajót sorban hagyják el! A bencsik "ellenállása" intő jele ennek!
mate03
@világlátó: Ennyire nem lehetsz naiv!?Lázár meg a normális párbeszéd? Ezek csak az erőből politikához értenek,Pokorni Zoltánt valahol tisztelem,nem csupán a mostani intelmei miatt,hanem mint oktatás politikusi múltja miatt! Ő volt az aki végig ellenezte Hofmann Rózsa ámokfutását!
világlátó
@mate03: Sajnos én még mindig nem nőttem fel, a naivitásom viszont nem azonos a hülyeséggel. Még mindig azt hiszem, hogy a normális párbeszéd az egyetlen esélye az olyanoknak, akik nem rendelkeznek erővel. Az erő és az agresszív hangoskodó sértegetés között nagy a különbség. Sokan , jól látják ezt a belső incidenst. Nincs mit hozzá tenni, talán csak azt, hogy ezzel egyidejüleg kell a váltó csapatot is összeállítani, nehogy a jobbik ölébe pottyanjon az ország. Oktatáspolitikusunk már van - ahogy te is látod.
Bercifiu
Hol van a képviselői függetlenség. Talán az Alaptörvényben? Mert csak az első változatot kaptuk meg.
mariaberta
@nyanya001: Várj csak türelmesen, Kövér majd kiró rá egy kis büntetést, csak most éppen vajúdik, nem tudja mit tegyen, és ebben az esetben nincs kitől tanácsot kérni.

És ő csak azokkal szigorú. akik nem brancsbeliek, a nagyfőnőköt pedig még sem na nem,, de igazán, milyen tanácstalan, szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.