A luxuskormány miniszterelnökének lánya tegnap a Facebookon vallotta be, hogy méregdrága svájci taníttatására neki bizony saját erejéből telik. Amit már csak azért is elhiszünk, mert apja ugye inkább a szakmunkásképzést preferálja. Viszont.

Kedves Ráhel, a te generációdban a munkanélküliség körülbelül 30% körüli lehet. A te generációd az, amelyik jó eséllyel már nem számíthat nyugdíjra, amelynek tagjai nem kalandvágyból, hanem a megélhetésért húznak el az országból, ennek a generációnak a tagjai munka nélkül ki se tudnák fizetni a svájci tartózkodást. Ennek a generációnak az önerőből fizetett 15 millió forint legenda. 99%-uk ennyi pénzt egyszerre soha az életében nem fog látni (persze az infláció ebbe beleszólhat). Ennek a generációnak a tagjai közül sokaknak választani kell a tanulás, a család, és munka között. Úgyhogy jó lenne, ha kicsit visszafognád magad, és legalább azt hazudnád, hogy családi összefogás eredménye a tandíjad.

Jámbor András teljes írása a Kettős Mércén olvasható.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Röviden: Úgyhazudok, ahogy elő van írva. volt kitől tanulnia. Meglátszik, hogy apja lánya!
mariaberta
Saját erőből telik, mert Atyuska megalapozta veje ura saját erejét, hogy legyen miből kifizetni azt a potom kis tandíjat öntudatos és okos kislányának, mint most már tudjuk saját erőből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.