A 444.hu szúrta ki, hogy a tatai önkormányzat megelégelte a közösségi médiát, és feljelentést tett "ismeretlen tettes ellen, és mindazokkal szemben", akik megosztottak vagy kommenteltek egy bizonyos bejegyzést.

A cikk szerint "Dr- Kiss Andor profilnevű" felhasználó posztja tette be a kaput, amiben állítólag arról lehetett olvasni, hogy elherdálta a város a Wágner házat. Huhh! Azt írják, a "tataiak érdekében a város vezetése a továbbiakban sem fogja eltűrni az ilyen jellegű, eleve rossz szándékú híreszteléseket, megtévesztő facebook bejegyzéseket, és egyéb kommenteket.”

Mindenkit beperelnek Tatán, aki megosztott egy Facebook-bejegyzést

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Na most aztán mi lesz velem? Hála Istennek, én nem Tatán élek, az ország másik szegletében. Tudom azonban a fertőzés gyorsan terjed, és- mint esetenkénti kommentelő, én is számithatok, némi - esetelg - börtönre. Hátha az én városom vezetői is felébrednek, megértve, hogy az ország bajait a kommentelők okozzák. Mi csesztük el a gazdaságot, általánositottuk a korrupciót, rokonokat, focista csapattársakat tettünk áll. tisztségekbe, stb. Lehet elkezdeni félnünk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@human: A "politikusok' ( főleg fidesz csürhés ) trükkje az, hogy bár tudja, jóval több és keményebb kritikát kell elviselnie, mint egy rendes embernek (!) ennek ellenére eljárást indítanak, hogy a szabadszájúakat, a kritizálókat megcibáltassák, idéztessék, kihallgattassák és köztudott, hogy ma egy p***a becsületsértési ügyben is több hónap, mire valamilyen eredményre jut a hatóság.
Törölt felhasználó
Senkit nem lehet perelni, de az biztos, hogy a hír "terjesztőit" biztosan nem..PL: a köztévé hamis hírei miatt , akkor az ország fele bűnös lenne.., ha beszélnek utána a hiradóról?:) Másrészről én mint hírolvasó, nem tudhatom, hogy a hír igaz-e..
m.macskosz
@human: Azt hiszem, azok viszont, akik fácánlézer balesetét és papcsák viselt dolgait fejtegették a fészbukon, kétszer is meggondolják azóta, mit beszélnek.
Dr. Felipe
Akkor Bajnai már milliárdos lehetne a fideSS rosszindulatú kommentjei miatt, ha mindet beperelte volna.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.