A Pártban a helyzet fokozódik. Hétfőn Kövér a Hír TV-ben üzen Lázárnak, vasárnap Lázár, bár nem akart mondani semmit, négy percen át nyilatkozott az Index kollégájának Hódmezővásárhelyen.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most már nyilván való hogy a fideSSben sok lett az eszkimó és kevés a fóka. Lézerék az első vonalban harácsolnak és a második vonalban "harcoló" fideSSnyikek nem férnek a húsos bödönhöz.
Na ez lesz a fideSS veszte, a mohóság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Bonbon: A kettős beszéd soha nem volt jó taktitka!Viktor Európában már úgy lejáratta magát az országgal együtt,hogy nagyon nehéz lesz a megbecsülést, újra meg szerezni!Azt hangoztatják hogy megbecsülést az országnak!? Na látod,ez az amit ki kell érdemelni! Nem követelni.
mariaberta
@Manhattan: Ezeknél soha semmit nem lehet tudni, mert olyan válaszokat adnak, ami éppen akkor megfelel a széljárásnak.
Bercifiu
@Bonbon: Lőrinc barát munkálkodásának a következménye, az elért siker.
Bercifiu
Ha nem lennétek, jobb lenne az élet, nem azt kellene figyelni, hogy mikor milyen adót találtok ki, a zsebetek tömésére.
colibri
@bencemacska: bencemacska
"A forradalom felfalja gyermekeit" , ez igaz a fülkeforradalomra is!!!
Lassan el jutunk oda, hogy a KDNP bekapja a Fideszt! (Ne felejtsük el, hogy a KDNP tagok egyben Fidesz tagok is!)
Szeretném megérni, amint Lázár letaszítja trónjáról OV-t! (És ha nem sikerül OV-nek megszereznie az államfői posztot, megtörténik!

Tetszik2 Válasz erre Jelentem tegnap, 17:01
Estleges félreértés miatt nem vitatkoznék, téma részemről lezárva.
nemethfamily3.
Na elindult az erjedés, amely minden nagy pártnál ahol a demagógia, a diktatórikus megnyilvánulás, még pontosabban a kivagyiság, a magamutogatás veszi kezdetét! Az elmúlt négy év utáni ismételt győzelmük elvette a fidesznyikos vezetők eszét, a funkcisokét, meg pláne! Az egyik a baromságait akarja fokozni, mert azt hiszi a marha, hogy tévedhetetlen, meg bármit megtehet; a másik meg azt hiszi. hogy végtelenségig áll a zászló a meggazdagodás, a karrier fele! Tévednek ezeknek a megtévedt agyú embernek egyre kevésbé mondható, nemzet,áruló bandának a napjai meg vannak számlálva! Ezen el lehet nekik és kellene is gondolkozni a karácsonyi ünnepek alatt és az új esztendőben a hülye rendelkezéseiket totálisan megváltóztatni és vezekelni a nép oltára előtt az eddigi bűneikért, ha akarnak maradni! Szívbéli ajánlatom - máskülönben reptetés, ahogy illik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.