Puccsot szerveznek Orbán Viktor ellen – legalábbis ezt állítja bejegyzésében Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője a Facebookon azt írta, hogy egy konferencián a résztvevők egyebek mellett arról is beszéltek, hogy Orbán Viktort kellene a miniszterelnöki székből eltávolítani, ami belső konspirációval elérhető. Három név is felmerült a kormányfő helyére. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Na az egy érdekes puccs lenne, amelyről első körben pont Bencsik András kapna fülest. Abnormális munkásőr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Na megszólalt a munkásőrök gyöngye. Azt hiszi az idióta hogy még mindig az 50 es években van. Megállt nála a fogaskerék ami a többit hajtja.
Desischado
Egyik lényből sem kérek! De nem hiszem, ha erről is van szó, akkor hatalmi harc folyik a berkekben, és sokkal inkább képzelem én is lézert a középpontba, neki lenne ez leginkább érdeke, és róla el is lehet hinni, hogy a főhatalomra tör. De azt nem hiszem, hogy pont egy ilyen nyikhajjal osztanák meg ezt a "tervet"! És akármelyik kerülne az élre, mi vesztenénk vele! Inkább legyen temetés! mármint a fidesz temetése!
Juhász István
T. Bencsik et.!!! Ha nem lennék tisztában azzal, hogy a néhai " Munkásőr " c. havi folyóirat, bizonyos okok miatt megszűnt, és ezzel az ön főszerkesztői állása is, még azt mondanám, kérjen tanácsokat a régi kollégáktól. Ön kitűnő tollú újágiró lehetnyilván, és kiváncsian várom, a z elkövetkező években, ha már a szél másfelől fog fújni, ugyan melyik havilapnál kilincsel főszerkesztői állásért? - nyilvánvalóan, maga melé véve helyettes főszerkesztőnek, annak a bizonyos, elhiresült, 5.-ös számú párttagkönyv tulajdonosát is. Javaslom, járjon sűrűbben templomba, most már teheti, nincs tiltva, és tegye meg : áldozás előtt GYÓNNI kell...Ezt remélem tudja???
mate03
@joopapa: Azért mert világ életében ,szaros szájjal élt,és úgy is fog elpusztulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.