A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének feljelentése alapján a Központi Nyomozó Főügyészségen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt indult nyomozás kapcsán az ügyészség indítványozta a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál azoknak az intézkedéseknek a megtételét, amelyek az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivőjének a diplomáciai mentesség felfüggesztéséhez szükségesek – közölte az MTI-vel hétfőn a Legfőbb Ügyészség.

Az MTI-hez eljuttatott ügyészségi közlemény kitért arra, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben egy héttel ezelőtt elrendelt nyomozás során elvégezte azokat nyomozati cselekményeket, amelyek közvetlenül nem érintettek mentelmi joggal rendelkező személyt.

Az eljárás folytathatósága érdekében indítványozta az ügyészség a diplomáciai mentesség felfüggesztése iránt szükséges intézkedések megtételét – írták.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
én elhiszem, hogy szar érzés fideszesnek lenni mostanában, amikor Goodfriend minden héten felmossa a velük a padlót, de most saját maguk ugrottak a felmosóvödörbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
én elhiszem, hogy szar érzés fideszesnek lenni mostanában, amikor Goodfriend minden héten felmossa a velük a padlót, de most saját maguk ugrottak a felmosóvödörbe.
wagabund
az Üvegtigris-ben is, és a Csengetett mylord-ban is megkérdezi az egyik szereplő:-- mondja, maguknál mindenki hülye?... -igen uram, itt mindenki hülye...
ez a kérdés megmaradt valamiért...
pbalage
@wagabund: nem emlékszem pontosan, de nem Sir Ralph lehetett, amikor egyszer megérkezett és valami elmebeteg fedősztorival traktálták?
keresztapa
@pbalage: Csodálkozom rossz hiszékenységeden , neked ez a majdnem diploma, Amerika selejtje, de inkább amerikai bohóc, fűrészporos porond járása, ilyen következtetésre juttat.
Senara
Ó már megint ! Szar passzírozás ., (Bocs) . A legfőbb ügyész (Polt Péter) jogsegély keretén belül kérje ki a bizonyítékokat , Megkapja , csak az úgy nem jó , mert az már nem lehet elsumákolni , idő húzásra játszanak ! Az elmúlt hetekben érdekes módon nav tette a dolgát , naponta hallani , kit miért vizsgáltak , ennyi meg ennyi milliárdot el csaltak Pl hús maffia ,---
lópicigáspár
Ügyes! Akkor esnének pofára, ha az USA felfüggesztené a mentességét! Na lenne kapkodás, hogy mi is a vád valójában! :-)
wagabund
@pbalage: vágod. hát nem aranyos jelenet volt?
na, most az amerikai külügyben fognak ugyanígy érdeklődni egy épp' arra bóklászó hazánkfiától... a válasz kétesélyes...
sentinel216
- Tessék, rendőrség bűnügyi bejelentő.
- Kérem, be szeretném jelenteni, hogy a Gatya utcában van egy garázs, ahová naponta lopott holmikat hordanak kétes elemek. Tegnap már lövöldözés is volt. Egy hullát elástak a ház mögött.
- A maga neve? életkora? anyja neve? foglalkozása? iskolai végzettsége? lakcíme? munkahelye? havi keresete? gyerekei száma? volt e büntetve? betegségei? van e bankhitele? hányas cipőt hord?
- De kérem, most hoztak a tetthelyre pár zsák kábítószert is. Kapják el őket!
- Azonnal megkeresik a munkatársaink magát, hogy ellenőrizzék a bediktált adatokat. Ha nem stimmel, megnézheti magát! Feljelentjük, lecsukatjuk.
bakegya
De kérem,az USA ügyvivőjét vegzálni?-mit csinálnak a kinevezett nagykövet asszonnyal,aki éppen bizalmi légkörre számítva csomagol már,és költözik be a mi barátságtalan hazánkba.
BUNKÓ CÖLÖP-TEKNŐSÖK.@lópicigáspár: EZ MÁR NAGYON GÁZ-skizoid -játszma.Orbánnak semmi sem drága.
Szimba
Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában ismerte be, hogy kitiltották az Egyesült Államokból.- indult ellene nyomozás Mo.-on, hogy miért? Nem! Mert?
joopapa
Az a külpolitikának nevezett csúfság amit ezek csinálnak az hányinger keltő! Most a fityesz megmondó emberek és a szavazóik kinevezték a fő gonosznak az André Goodfriendet, pedig ő csak azt csinálja amit az amcsi külügy mond neki! Ha nem így lenne már rég haza hívták volna!
Toby
Hogy micsoda csodák vannak Patkányisztánban !

Jól emlékszünk arra, hogy nem A.G. dobta be a köztudatba a korrupciós témát, hanem valamelyik nyalóka pártsajtó ?
- jól emlékszünk arra, hogy a korrupt qrmányból egy darab tökvakaró sem cáfolta, hogy a jenkik ajánlottak segítséget a korrupció elleni hartcz-hoz korábban ?
- Jól emlékszünk ara, hogy vastagon leszarták a felajánlott segítséget ?
- Jól emlékszünk arra, hogy Hováth András zöld dossziéja tárgyában első lépés volt H.András gyanúsítotti kihallgatása hivatali visszaélésben ?
- Jól emlékszünk arra, hogy vida-nőstény hetekkel később tett beismerő vallomást a kitiltásáról, holott a qr,ány már október elején tudott róla - még vida szerint is ?

El lehet húzni a sunyiba a polt féle színházi előadásokkal !
simmering73
Ezt ti komolyan is gondoljátok? Ha a hülyeség fájna, a Parlament zengene az ordítástól.
Hofipisti
Szenzációsan tudják húzni az időt, csak hát azt még mindig nem hiszik el, hogy minél tovább húzzák, annál nagyobbat fog csattanni.
Egyébként én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ki a többi öt.
Egyszerűen nem értem, hogy ezzel a - bizonyára nagyon kényes - kérdéssel szinte senki nem foglakozik, pedig EZ A KÉRDÉS KULCSA!
papa.49
Ennyi ésszel, és erővel megkérhette volna a xargyártó a Niagara vízesést hogy VISSZAFELÉ FOLYJON!!!
nezelodo
Na akkor lenne igazi balhé, ha valaki kiköpné azt az öt nevet. Polt pedig nem az ügyvivő mentességi jogának a megvonását készíti elő, hanem a saját és parancsolójának a bukását. Ideje volt már, és sok sikert kívánok hozzá. Még szerencse, hogy talán nem azonosítják a magyar népet a vezetőivel, az itteni eseményeket figyelemmel kísérők.
Mindzsi
Miheztartás végett: az USA a '89-es "rendszerváltás" óta kb. 120 ezer (EGYSZÁZHÚSZEZER!!!) magyar állampolgárnak utastotta el vízumkérelmét!
A KÖVETSÉG A KÉRELEM ELUTASÍTÁSÁT NEM KÖTELES MEGINDOKOLNI!!!
Abban igazuk van, hogy Magyarországon qrva nagy korrupció van csakúgy, mint az Egyesült Államokban...
Mindzsi
Talán a magyarázat a következő:
AZ ITT KOMMENTELŐK EGY RÉSZE NEM KIVÁNATOS SZEMÉLY A JOBBIKOS KOCSMÁKBAN
...hogy miért? - mert fontos a békesség :)
nezelodo
Látod barátom, nálunk meg hála a keresztény kurzusnak, néhány ezer euróért még szavazós állampolgárságot is lehet vásárolni.
Ismerek olyan helyet, ahol meg a jobbikos hazamentők nem kívánatosak, pl. azokban az üzletekben,ahol egy ideig felírásra vásárolhatták az iparűzésükhöz anyagot, de falusi képviselővé válásuk okán elévültnek nyilvánították a saját több százezres tartozásukat. Mifelénk sokan akkor sem jártak kocsmába, amikor még a pufajka volt a divat. Ők valószínűleg a Ti kocsmáitokba sem fognak járni.
Desischado
Drága jó istenem, meddig égetnek még minket?! Ez a nyomorék banda addig maszatol, amíg bekövetkezik a totális bukás! Ez az egy vigaszom van, hogy legalább öngyilkolják magukat! De már a szemem ég ki, hogy mit gondolhatnak erről a szerencsétlen országról, ahol ilyenek ülhetnek a hatalomban! De meddig még?!
nezelodo
"EGO
Ja! Kiutasítani nem meritek?!"

De csak azért nem, mert azt aztán senki sem hinné el, hogy nem Orbán, hanem valamelyik beáldozott kobzosa tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.