Ömlik a szájából a mélysötét förtelem még ilyenkor is.

De ha már forradalmasat játszotok, akkor jó, ha tudjátok: Úristen ne adja meg, hogy egyszer nektek kelljen félnetek. Mert a mi türelmünk majdnem végtelen, de ha egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg.

Mert itt nem lesz Ukrajna, soha sem. Nem lesz puccs, amelyet Amerikából suttognak, vezényelnek, pénzelnek. Szomorú, dühös karácsony még lehet. De ti nem lehettek soha.

Csak akkor, ha mi feladjuk. Ha elhisszük a virtuális térben játszott forradalmat. Volt már ilyen. Kun Béláék és a Lenin-fiúk el tudták hitetni egyszer, hogy ők a társadalom, a többség. De akkor egy lebénult, háborúban elvérzett Magyarország állt némán a borzalommal szemben, százharminchárom napig.

Százharminchárom napotok lehet nektek is. Több nem. S persze azért ideje felemelni a fejünket. Elég volt a némaságból, az ijedtségből, a tanácstalanságból. Elég volt a vádaskodásból is. Azzal kezdtem, hogy hibákat követtünk el. Ezek megbeszélése nem maradhat el. De most össze kell zárnunk. Mert ezek csak akkor hihetik el önmagukat és önmagukkal a társadalmat, ha mi meghunyászkodunk.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Csináljon magának testvért! Finom voltam, mert karácsony van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mindzsi
@troppauerhumer: hagyd már a szadeszes Kovács Pistit
szerencsére a múlté...
izo
@troppauerhumer: Igazán ideje orvoshoz fordulnod!
izo
@troppauerhumer: De ha már ennyit írsz a sz..-ról jobb lenne ha lehúznád magad a WC-n!
szandokan
@izo: Tudod, az Orbán gyűlölők elveszítik a realitás érzéküket, és elkezdik a saját szar életüket leírni. Vannak, akik még karácsonykor is ezt teszik. Egyébként idén többet költöttek az emberek, mint tavaly év végén, ez is azt mutatja, jó ez a politikai irány. A bérek reál értékének a növekedésével nőtt a vásárlás is.
mariaberta
@izo: Csak megírta az igazat, nem bírod elviselni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.