Ágak közül leselkedő fotóval lepte meg követőit Orbán Viktor a Facebookon, írtuk nemrég, azóta azonban elszabadult a pokol a kép alatt: Szenteste sem kímélik a miniszterelnököt a kommentelők, íme a legnépszerűbb hozzászólások. Aki pedig azt gondolja, hogy csak az ellenzék gyűlölködik karácsonykor, annak itt van Bayer Zsolt ünnepi köpete.

Tombolnak a kommentelők Orbán karácsonyfájánál

Tombolnak a kommentelők Orbán karácsonyfájánál

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Citromka
Vagy feléig volt türelmem elolvasni a kommenteket. Hogy ebben a kis országban ennyi agyament birka van még mindig, ez elképesztő! Ezeknek a zsebéből nem vett ki semmit ez a féreg? Nincs gyerekük, aki az új oktatási rendszerben erkölcstant és cigány történelmet tanul? Engem rohadtul felháborít! Nincs a családjukban egy szem munkanélküli, rokkant, nyugdíjpénztáras,devizahiteles sem? Hol élnek ezek? Tényleg nem látják, micsoda szabadrablás, népbutítás folyik itt? Vagy rajtuk már sikeres volt a butítás? Növényi szinten vegetálnak, agy nélkül? A sok marha, kíváncsi leszek, mindegyik önként fogja orbán felhívására a megtakarított pénzét befizetni államadósságra? Megérdemelnék, talán attól felébrednének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Eleg undorito selfie-re sikeredett. Utoljara a Grinch-tol rettentem meg ennyire.
szaboria1
Ráncosodik már piszkosul. 51 évesen már úgy néz ki mint egy 70 éves.
coni
Mint tudjuk a történelmet (országot, gazdaságot) nem a szavak hanem a tettek viszik előre. Egy januári tüntetés százszor annyit ér mint a legmocskosabb komment. Ha csak azok utcára mennének akiknek nemhogy karácsonyfájuk de normális étel sem volt az asztalukon idén karácsonykor jövőre már más kukucskálna a fa alól.
bence
@szaboria1: Ennyi zsiványságba , bele is lehet öregedni ! Sőt még akár tébolyodni is !
73
A lényeg,hogy neki jó.A nép meg le van szarva!Igaz orsós viktor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.