Diplomás, eltökélt ellenzéki és már sokadik demonstráción jelenik meg - ez a kormányellenes tüntetők közös jellemzője az MTA friss elemzése szerint. Az akadémia politológusai a december 16-i megmozdulás részvevőit kérdezték. Az "Orbán, takarodj! " tovább zúgott, mint a "Nem lesz netadó! "

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ja! Az elmúlt nyócévben óradíjért, most meg csak úgy, hogy ne unatkozzanak.
papa.49
Oszt. honnan tudja ezt az mta. a saját töküket nem találják meg a gatyájukban, kérdem én, ki olyan hülye hogy egy kormánynak bólogató szervezetnek kiadja a hiteles adatait???
Toby
Na wazze, úgy tűnik, az eszkimók, a pápuák és a szingalézek nem itt tüntetnek - hogy mik vannak...? Mennyi közpénz esett le ezért a qrwa nagy bölcseletért ?
silber13
Valóban azok!:-))) Amit 2006-ban. amit TV székház fosztgatásakor raboltak, azt most a Fityisz székháznál a visszadobálással megpróbálták kompenzálni ( monitor, egér klaviatura, stb)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.