Szén-monoxid belégzése miatt többen rosszul lettek a rendőrség fővárosi Teve utcai székházában szombat este, kilenc embernél enyhe mérgezést állapítottak meg – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Kiss Norbert elmondta, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóegységeit szén-monoxid-szivárgás gyanúja miatt riasztották az épülethez. Az Országos Mentőszolgálat munkatársaival közösen 27 embert vizsgáltak meg, és kilencnél enyhe mérgezést állapítottak meg.

Szén-monoxid-mérgezés a Teve utcai rendőrpalotában

Az épületet átvizsgálták, kismértékű szén-monoxid-koncentrációt mértek több emeleten, jelenleg keresik, hogy honnan áramolhatott a gáz az épületbe. A székházat kiürítik.

Papp Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy több munkatársuk rosszul lett az épületben, ezért kihívták a katasztrófavédelmet.

Közölte: a tevékenységirányítási központ zavartalanul üzemel, nincs fennakadás a segélyhívások fogadásában és kezelésében.

Az Országos Mentőszolgálat ügyelete későbbre ígért tájékoztatást az MTI-nek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
ezzel a teve épülettel mindig történik valami ,vagy rálőnek vagy lehugyozzák a bejáratot vagy CO támad :-(
Toby
A természet takarít, mert "jelentem" bent is rend van !
papa.49
Vagy voltak ,,dokumentumok,, amiknek ,,el kellett tűnniük,,!!!
A megoldás ismerős...
dömdödöm
ezzel a teve épülettel mindig történik valami ,vagy rálőnek vagy lehugyozzák a bejáratot vagy CO támad :-(
mate03
@dömdödöm: Ezt hozta a rezsicsökkentés! Meg szűntek a kéményseprő cégek,meg a tüzelés technikai felügyelet! Gratulálok a (fidesznek)! De azt sem bánnám hogy a következő kormány ülésen. hasonló baleset történne!
dömdödöm
A co -2 szinten a járőrteve futtatóban keletkezett :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.