Az állambiztonsági iratok átláthatóságáért felelős korábbi bizottság elnöke, Kenedi János hozott nyilvánosságra egy 1989-es jelentésrészletet, amely szerint a Fidesz 3000 dollárt kapott a norvégoktól. Ha emellett arra is emlékszünk, hogy Orbán Viktor tanulmányait Soros György támogatta és az ő alapítványai, illetve más nyugati szervezetek támogatták a lelkes fideszeseket, könnyen kínzó kognitív disszonanciába eshetünk. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Hát nagy marha volt az aki a teknőst a cölöp tetejére föltette!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Ebből is azt látjuk hogy a külföld által fizetett fideSSes aktivisták akarták megdönteni az akkori kormánypártot az MSZMP t. A külföldi erők nyíltan beavatkoztak az ország belügyeibe, most meg köteles laca pont az ellen rinyál amit ők csináltak 89 környékén. Pedig arról csak ők tehetnek hogy átvették az MSZMP szerepét és vérkomcsi jelmezben tetszelegnek.
freemanpetya
Szerintem ez az ügy is azt bizonyítja, hogy megint beleszólnak a dolgainkba és megint a civileket használják fel a mocskos játékaikhoz. Ebből nekem mint hülyére vett civilnek már elegem van. Kenedi jelentése szerintem teljesen kontraproduktív. Azt bizonyítja, hogy Orbánéknak abszolút igazuk van amikor szent háborút indítanak bizonyos erők ellen, mert nagyon jól tudják, hogy bizonyos erők már korábban is így intézték az ügyeket. Elmennek tehát a vickingek is meg a gyugyó bácsi is a jó büdös, dudvás sunyiba... oda! Éjszakákon át írtuk a pályázatokat a norvég civil alapnak , meg szerveztük a programokat miközben az egész ügy mögött - úgy néz ki - mindenféle szándék állt, csak a valódi civil programok támogatása nem. Fölösleges munkákkal a bolondját járatták velünk, hülyére vettek bennünket, akik egyébként a saját zsebünkből civilkedünk, mert hát ugye vannak azok, akik miatt nekünk, ezt csak így lehet...
Toby
Khm...khm...bátorkodom megjegyezni, hogy a külföldi hírszerző szolgálatok elsősorban külföldi ösztöndíjasokra vadásztak, legyen az Kgb, Cia, vagy Gru, Moszad...stb. Csak úgy mondom...mert orbáncnak is van némi kartonja az állambiztonsági iratok között...
Istvannyugdijas
@Toby: Jobb ha tudod,hogy aki 1990-előtt már úttörő volt vagy meg keresztelték (annak meg azért mert osztály idegen volt)mindenkinek volt aktája,még nekem is.Csak engem nem érdekel. Különben én a BM-sofőrje voltam! Most meg 74-éves magánfuvarozó vagyok.Nekem ezzel a kormánnyal nincs semmi bajom!Nyugodjon meg mindenki a következő sokkal rosszabb lesz,akár ki lesz.Mert az ország teljesítménye nem enged ennél gyorsabb javulást!Ha a nép gyorsabbat akar,azt csak az ország el adósításával lehet,pillanatnyilag elérni,viszont egyszer az adoságot vissza kell adni!
1magyar
@Istvannyugdijas: Na meg ha a gazdagoktól visszaveszi a nép amit elloptak, - ez is egy lehetőség a gyorsabb fejlődésre.
Toby
@Istvannyugdijas: Jobb, ha te is tudod, hogy az úttörőnek nem volt semmilyen aktája, ugyanis gyermekkorban messze nincs eldöntve, hogy végül mire viszi a kis úttörő !
A Kisz-tagokról inkább el tudom képzelni !
Pintér is bm.-i gépkocsivezetőként kezdte. A polgári alkalmazottakról tudható volt - így a gépkocsivezetőkről is ! - hogy a belbiztonság jópárat beszervezett közülük, csak úgy, mint adminisztrátorokat, a műhely dolgozókat, titkárnőket, takarítónőket...stb, de tiszteket és tiszthelyetteseket is !

Ezzel a kormánnyal nekem sincs bajom, annál inkább a mocskos, tetves húzásaival !

Az ország teljesítménye miért nem engedni meg, hogy jobban éljünk, amikor "Magyarország jobban teljesít" aztán a minap tudtam meg "Magyarország kormánya megbízásából készült" önreklámból,( tv-2) hogy 4 év alatt 6 %-os volt a gazdasági növekedés !

Ki hazudik ?

Ami az ország eladósítását illeti, a patkánykormány is vett fel hitelt, sőt legalább 30 évig törleszti mindenki Paks II.-t, ugyanakkor annyira "szarul állunk" elektromos enrgeia terén, hogy még Ukrajnának is jut - tőlünk !

Egyéb kérdés, kérés, megjegyzés ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.