A teol.hu beszámolója szerint rendőrt hívtak a bonyhádi templomból vasárnap este egy hajléktalan férfire, aki nem akarta elhagyni Isten házát.

A férfi állítólag azért ment be a templomba, mert nagyon fázott az utcán. Hiába kérték, hogy hagyja el az előteret, mert nem tudják tőle bezárni a templomot, a férfi maradni akart.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit kérdőre vonták, aki elmondta, hogy nagyon fázik és a cipőjének talpa is levált. Az egyenruhások felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik a férfit, aki a rendőrökkel együttműködött és így a templomot elhagyta. A járőrök a hajléktalan férfit a szekszárdi hajléktalanszállóra vitték, ahol az intézmény munkatársai befogadták.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@vonotok: Nem megyek mostanában Rómába, hogy megszámoljam őket. :P
bakegya
A templomosok lázadása?-már kiprédikálták a vicctort,hogy milyen módi rájuk lőcsölni a szociális anomáliák megoldását-na majd a semmilyen zsóti-vagy a harrag papi lerendezi, jópénzért.Pintér természetesen szolgál és véd!-de hogyan.
Kamcsatka
Érthető, mivel perselypénzre nem számíthattak tőle. Egyébként a cselekedet abszolút kompatibilis a KDNP szellemiségével. Ugyanúgy hányingerkeltő.
egyeneskifli
@Senara: Stadionra,Várkert bazárra,Orbán várba költözésére stb. van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.