Nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen Habony Árpád – közölte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a parlament honlapján hétfőn közzétett írásbeli válaszában. A politikus Szabó Szabolcs (Együtt) független országgyűlési képviselő Orbán Viktor kormányfőhöz címzett írásbeli kérdésére válaszolt.

A "háttérbeszélgetéseken mint kormányzati főtanácsadóra, mint a kormányzati stratégiaalkotás legfőbb szereplőjére hivatkoznak, Habonyról hivatalosan semmit sem tudni" – írta Szabó Szabolcs. Hozzátette: ami a sajtó híreiből Habony Árpádról tudható, az "nem túl bíztató, vagy bizalomkeltő".

Semjén Zsolt írásbeli válaszában közölte: a rendelkezésére álló információk szerint az illetékes szervek nem folytattak nemzetbiztonsági ellenőrzést Habony Árpáddal összefüggésben. Konkrét kérdésre tudatta azt is, hogy Habony Árpád rendelkezik állandó fényképes belépővel az Országház épületébe.

Szabó Szabolcs "sajtóban megjelent híreszteléseken alapuló vádjait" Semjén Zsolt nem kívánta kommentálni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na b+ !! lehet hogy valami abroszos fejű merénylő vagy többszörös gyilkos stb. és ilyen ember (sic!) a "tanácsadó" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@karma1: hahaha ez jó , mármint a csimpánzos kép:)) azért nem semmi, hogy a VIP kitűzőt nem ellenőrzi senki-sehol. HMMM.szabadon mászkál ki-be ahol csak akar.
Elgondolkodtató!
karma1
@KERKA: Es az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a pali nem is volt szoros, tehat ha valaki igazan akarta volna ellenorizni, mar csak a bozontos kep miatt is meg kellett volna tennie,... Viszont ekkor meg nem volt divat a terrorizmus, es mar az OAS sem mukodott...:o)))
Törölt felhasználó
Hát ha Orbán megbízik egy idős férfit és nőt hasba rugdosóba, akkor az egy arany ember... Neki nem kell belépő, átvilágítás.
Amúgy tényleg egy ilyen genny, aki ezt megtette. Kizipzározott gucci táskával rohangál, hogy mindenki lássa, hogy gucci. Ez lenne Orbán megmondója??? Madarat tolláról, embert barátjáról ...
Fradigege
iihhhjjáájjj...oszt mé'h nem? Az olajár ezért zuhan?
magyarbakancs
@Mobil123: Kösz törvényes bűnöző felfüggesztett büntetése van garázdaságárt.
Mobil123
@magyarbakancs: Tudom , de én már az alját soroltam. (egyszer csak szembe találkozik egy olyannal aki őt pics@zza el mert mindnekinél van erősebb )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.