Az egyes tüntető ugyanis a legkülönbözőbb okokból kimehet egy tüntetésre. Magánügy. A szervezőktől azonban elvárható lenne a felelősségtudat a kihívottakkal szemben. Aminek egyik jele lenne a valós célok, egy pozitív cselekvési program őszinte feltárása. Ja igen, az őszinteség is elvárható lenne. Többek között. A többiek között. Akár zászlókkal, akár zászlók nélkül. Mert a zászlók léte vagy nem léte sokkal kevésbé érdekel, mint a tüntetés valós célja.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Az egyes okok összeadódtak, tele van az emberek puttonya
a kormány embertelen intézkedéseiből, az újabb és újabb sarcok kivetéséből !
Elég volt !
GeoCravker
@nyanya001: Az egyes emberek kimehetnek akár a buli kedvéért is. S ezt nem sértésnek szántam. De a szervezők nem szervezhetnek csak a buli kedvéért. Ez nem egy rock-koncert.
nyanya001
Nem hiszem, hogy " bulizás " lesz legalábbis akik komolyan gondolkodnak !Ha az lesz, akkor elkomolytalankodják a lényeget !

@GeoCravker:
GeoCravker
@nyanya001: Írtam , hogy nem pejorative szántam. Csak jelezni, hogy eglész más a részvételi motiváció és a szervezői felelősség
brutus
Szerintem az "Orban takarodj" a konkluzio !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.