Rohammentőt kellett hívni Psota Irénhez szilveszter éjjelén.

A művésznő fulladt, gyengének érezte magát és szédült, ám saját felelősségre az otthonában maradt – számolt be a Bors. Nem akart ismét kórházba kerülni, bár múlt tavaszi infarktusa sem ijesztett rá túlságosan – a dohányzásról például azóta sem mondott le.

"Irénnél valóban kint voltak szilveszterkor a mentők, és el is látták. Most pihenésre van szüksége. Kérem, tiszteljük meg a művésznőt azzal, hogy nyugodt körülményeket teremtünk számára. Nagyon jólesik neki a felé irányuló szeretet, érdeklődés, és üzeni: köszönöm, jól vagyok. Csak múló rosszullét volt, egy kis meghűlés. Irén nem szereti ezeket a hideg hónapokat, nagyon várja a tavaszt, hogy kisüssön a nap. Boldog új évet kíván mindenkinek!" – nyilatkozott Farkas Gábor Gábriel, a színésznő barátja, aki igyekezett megnyugtatni a színésznőért aggódókat.

Psota évtizedes barátnője és kolléganője, Törőcsik Mari elmondta, örülne, ha a Nemzet Színésze inkább a kórházi kezelést választaná.

"Nagyon szeretjük egymást, éppen ezért végtelenül sajnálom, hogy nem hallgat az orvosokra. A barátai, én sem tudok rá hatni, hogy bemenjen a kórházba" – fogalmazott Törőcsik.

A művésznő karácsony előtt még videoüzenetben köszöntötte rajongóit, ekkor még semmi nem utalt az újabb rosszullétre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.