Az összes utat megbénítják – ezt ígéri egy civil szerveződés, amennyiben február végéig nem törlik el az útdíjat.

Nem véletlen a dátum, hiszen a nagy kapkodás miatt egyáltalán nem sikerült időben megvásárolhatóvá tenni a matricákat, ezért haladékot kaptak az autósok is: aki a következő hónap végéig be tudja mutatni az utólag megvásárolt bilétát, annak nem kell befizetnie a bírságot.

Büki Péter, a demonstráció meghirdetője viszont kijelentette, hogy nem kérnek a fizetős autópályákból, és drasztikus lépésre, útblokádra készülnek, amennyiben nem áll el a kormány a sarctól.

Az LMP egy fokkal kevésbé drámai megoldást választott: ők mihamarabb, a többi ellenzéki párttal karöltve, az Alkotmánybíróság elé vinnék az útdíj ügyét.

Ami a mai napig próbára teszi a kényszerűen fizető vásárlók idegeit: az internetes rendszer olyannyira túlterhelt, hogy szinte lehetetlen megvenni a matricákat, van, aki napok óta próbálkozik a fizetéssel. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. türelmet kér.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Már megint ez a tesze toszaság!!! Miért kell várni két hónapot február végéig???Miért nem most szervezik meg az útlezárást???Vagy azért halogatják hogy a sintérsanyi gárdája fel tudjon készülni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@nezelodo: A dunaföldvári híd ingyenes maradt. De ha biztosra akarsz menni, akkor a bajai híd is ingyenes, igaz, kb. 40 km-el hosszabb
karma1
@wagabund: Uriember nem fogad biztosra, hihi,...:o)))))))
karma1
Valoban, vajon milyen csodaban hisz ez a felorult pali, aki kepes lenne februar vegeig varnii??? NA ES AKKOR MI LESZ???

Ha valamivel MOST nincs megelegedve, akkor az ellen MOST kell tenni!
A kutya orrat is akkor kell egy kicsit beledorzsolni a pipjebe, amikor odavizel, nem 2 honappal kesobb, mert addigra regen nem tudja, miert is kapja a buntit.

Vagy eppen ez a cel???
nezelodo
kkalman ma, 21:26

Remélem a választóknak négy év alatt megjön az esze, biztosra akarnak menni és akkorát pancsolnak be ezeknek az idiótáknak, hogy Azerbajdzsánban fognak talajt.
verőce21
Jól fogynak a matricák. Már több, mint 300 ezren vásárolták meg!
Szerintem nagyon népszerű lesz.
wagabund
@verőce21: ma reggeli hír: óránként hétezer matricát vásároltak a versenyzők..

...- na? mit mondtam? pár napig morgolódnak, aztán mindenki megnyugszik. A főnök óránkénti jelentést kért...megnyugtattam, hogy csak egy-két izgága megélhetési ellenzéki csinálja a fesztivált...azokon rajtavagyunk, már készül a dossziéjuk...
-Olgácska! Legyenszíves! hozzon kávét, és mindenkinek bélelje ki egy kis erőssel...
-megérdemeljük!
-nézzetek ki az ablakon...láttok tüntetőket? naugye...

-tiszteletem államtitkár úr! épp' értékelünk..minden rendben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.