Már teszteli a rendőrség az új sebességmérőket, amelyek várhatóan januárban kerülnek ki az utakra – értesült az InfoRádió.

Beszámolójuk szerint az eszközök nemcsak sebességet tudnak majd mérni a rendőrök, hanem képesek lesznek figyelni a szabálytalan sávváltást, a buszsáv jogszerűtlen használatát, a tiloson áthajtást, de akár a biztonsági öv használatának elmulasztását is pontosan dokumentálni tudják.

Ezek mobil eszközök, de a rendőrség több száz fix telepítésű eszköz beszerzését is tervezi. A mindent látó sebességmérőket, hivatalos nevükön változtatható helyű komplex közlekedési ellenőrző pontokat 720 millió forintért vásárolta a rendőrség.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Vadásznak a kisemberekre, hogy a kisebb nagyobb vétkeit megtorolják. Ha az a hülye masina meg a képviselő úr kölkét fotózza le gyorshajtáskor, majd elsikálják az ügyet. Ha meg rosszul sül el a dolog, na bumm, kirúgják az illetékes rendőrkapitányt.
kukac50
Szarul áll a kincstár,pénzt kell beszedni!
kisangyalom13
Épen ideje kedveseim, hogy félelem nélkül átmehessek a gyalogátkelőhelyen!
Ezek az autósok miért néznek többértékűnek egy kutyát, mint egy idősembert?
kamazuka
S,hogy mindezen kis fiaskó mihamarabb megtérűlhessen,annak ellenére,hogy az adófizetők pénzén lettek megvásárolva,az őket adófizetők pénzén fenntartó választópolgárok által hatalomra juttatott rezsim,a biztos szabálysértés elkövetése érdekében az eleddíg szabad elkerülő utakról a nagyvárosok forgatagába kényszeríti játékiból!

Mégis a következően fogalmaznék.Engedelmetlen gépjármű vezetőként a megengedett 50-néhol 70 km/h helyett utólag az út és látásviszonyokra hivatkozva csak ezen sebesség korlátok 2/3ával haladok, ezzel a dugó elkerűlhetetlenűl létre jön,de velem ne szóraskozzon senki,hogy rettegjek attól amire én adtam a pénzt!
Tessék már úgy űlni a lóra ahogy egy lovas nemzethez íllik!
papa.49
Beszerezzük ,beszereljük a lézerblokkolót, oszt. mit lát a kamera???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.