Visszaköszönnek az ötvenes évek és A tanu című film: a BVSC-uszoda felújított medencéjében hétvégén állítólag ketten pancsolhattak: Szatmáry Kristóf fideszes képviselő és fia. A többiek meg így jártak.

Az esetről tegnap számolt be egy felhasználó a Tumblren:

Reggel a BVSC uszodába mentünk a családdal, aminek tényleg frankón megcsinálták az új szárnyát, ami korábban évekig rohadó kis medencék helyére épült. Belelkesülve néztük a késznek tűnő dolgot, főleg, mert két pasas bent épp úszott, így a jegyvásárlásnál meg is kérdeztük, be lehet-e menni. A válasz az volt, hogy nem, mert még nem volt átadva. Mikor (mi is illetve a mögöttünk érkezők is) erőtlenül tiltakoztunk, hogy dehát láttuk, hogy van bent valaki, akkor jött a csattanó: “ja, az az elnök és a fia”….

Szatmáry Kristóf ugyanis történetesen a BVSC elnöke is. Emellett fideszes parlamenti képviselő, államtitkár, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint a családjához közthető úgy 12 trafik.

Az Együtt az esetről értesülve közleményt adott ki, amelyben felkérik Karácsony Gergely zuglói polgármestert, vizsgálja ki, tényleg kipróbálhatta-e átadás előtt a medencét Szatmáry.

Frissítés – Az RTL Klub esti hiradójában az hangzott el, hogy hem Szatmáry Kristóf miniszteri biztos, hanem a BVSC alelnöke úszott vasárnap délelőtt a fiával az uszoda felújított medencéjében, amelyet a sportlétesítmény nem vip látogatói még nem használhatnak.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Kicsit bunkók,kicsit faszkalapok,de a mi képviselőink!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Szimba: Uraim! Csak az igazság nevében! A BVSC.uszoda az úszok és vízilabdázok,miatt készült! Edzésre már hetek óta használják! Miután a fent nevezett úr a BVSC-klub elnöke,engedtessék már meg neki hogy kipróbálja a medence vizét ! Őszintén melyikünk nem tette volna meg ,hogy kipróbálja a medence vizét!?
lajospapa
Mi ezzel a probléma? A kiváltságosokat szépen meg kell szokni! Ha már megválasztottuk!
charleybaja
Leellenőrizték, hogy nem lejt-e valamerre a víztükör ! Mocskos disznók !
gödörben
Én még most sem értem, hogy ezeknek hogyan lehet több nagy fizetésű munkehelyük. Nincs oda megfelelő ember??? Csak a dolgozókra vonatkozik, hogy nem ülhet egy s...gel több lovon?
nezelodo
"Levendula
Aki ezt megnézi, annak adok egy puszit... :)"
Megnéztem... Nem kellett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.