Egymillióan Rácz Péter Rikádóért névvel indult Facebook oldal a hét végén arra reagálva, hogy a makói újévi baba születése kapcsán többek rasszista kijelentéseket tettek. Az oldal általában a rasszizmus ellen is szól és készítői abban reménykednek, hogy az újszülött egy olyan országban nőhet föl, amelynek a mainál elfogadóbb és összetartóbb a társadalma.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: freemanpetya
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Azért ez már a "ló másik oldala "...
freemanpetya
Ez nem lovak oldaláról szól, hanem arról, hogy primitív agyú, szélsőséges megélhetési barmok, (dologtalanok) jó módjukban újszülött csecsemőket pécéznek ki maguknak és a rasszista mocskot ontják magukból ezekre az ártatlan újszülöttekre. Mivel ez baba néhány napja van a világon, ugyan miről tehet? Aki azt nem fogja fel,hogy újszülötteken élcelődni és rasszista trógerként viselkedni a világ legnagyobb taplóságának számít, az valójában menthetetlen és mint ember, leszerepelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.