A kákán is csomót kereső rosszmájú emberek az utóbbi napokban egymásra licitálva találgatták, hogy hová lett Orbán Viktor. Moszkvában, Svájcban, netán Grazban bujkál?

Csalódia kellett a sok pánikkeltő firkásznak, ugyanis nemzetünk vezetője nem veszett el. Bokros teendői mellett Orbán Viktor ellátogatott egy kultúrprogramra. A minisztereknök – neje, Balog Zoltán és Áder János társaságában – a Művészetek Palotájában járt az Újév-köszöntő című rendezvényen, ahol fellépett mások mellett Sebestyén Márta, a Magyar Állami Népi Együttes és Herczku Ágnes.

A Magyar Narancs egy szégyellnivalóan gúnyos írásban számol be az eseményről, és közlik egy gátlásttalan paparazzo felvételét is, aki nem átallotta tolakodó magatartásával zavarni Orbán Viktort és illusztris kíséretét.

Orbán Viktor nem veszett el, sőt

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ó de megnyugodtam! Nem kell törni a fejünket azon, hogy hogyan tovább! Egyszemélyes döntéseivel megkönnyíti a magyar nép életét! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
A kákán is csomót kereső rosszmájú emberek az utóbbi napokban egymásra licitálva találgatták, hogy hová lett Orbán Viktor. Moszkvában, Svájcban, netán Grazban bujkál?
Minden reményem abban volt, hogy oszlóba van.
mariaberta
Mert örök igazság: ROSSZ PÉNZ NEM VÉSZ EL /legfeljebb átalakul, de sajnos ebben az esetben ez nem igaz/
volvós
Azt mondták, péntekre elökerül, a Kossuth Rádió reggeli müsorában
fogja a szokásos interjut adni... Kiváncsi lesztek, hogy élö adásban, vagy
már novemberben felvették ???
Desischado
@Gyuri Géderről: Ez király volt! (szakad) Hát mit mondjak, ez a lehetőség nekem is nagyon ínyemre lenne! Hiányzott a halálnak! Nekünk nincs szerencsénk, sajnos! Hát nem előkerült a nyavajás?! (szipp)
mate03
@keresztapa: Eddig tiszteltelek! Mi történt?Vagy csak félreértettél valamit?
mariaberta
@keresztapa: Hagyd békén a kis újszülőttet. Ő nem tehet semmiről miért bántod? hiszen még csak néhány napos, nem tudja megvédeni magát. Nem kell belekeverni ebbe az aljas politikai játékba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.