Tegnap Juhász Péter nyomán mi is beszámoltunk már egy újabb áron alul értékesített belvárosi ingatlanról. Most az RTL Klub azt is kiderítette ugyanerről, hogy a vevő cég úgy élt a bérlőknek járó árkedvezménnyel, hogy korábban nem is bérelte a helyiséget. A Híradó birtokába került dokumentumok szerint a cég korábban két másik nagyértékű ingatlant is kedvezményesen vehetett meg.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A szentgyorgyvolgyinek nem kellett visszalepnie mar a polgarmestersegtol? Mintha mar az elso pillanatban lejaratta magat valami hasonlo ingatlanmutyival...? Dehat nalunk mindent le lehet huzni, mig ez a kormany van helyzetben...

Az TL Klub megint beletenyerelt a lecsoba, remelem, tovabbviszik a balhet, meg tobb tenyfeltaro riporttal... Hadd gyuljon a vadirathoz eleg adat...:o))))
Desischado
Hát ezek a mutyiról képtelenek leszokni! De hát érthető, valamiből meg kell tölteni azokat a feneketlen zsebeket ugyi?
mate03
@Desischado: Ha a legfőbb ügyész erre sem lép,akkor tettestársi minőségben,őt is vád alá kell helyezni!Már csak olyan ügy hiányzik a kerület repertoárjából ,hogy hajléktalan nevére vásároljanak ingatlant! Esetleg egy Kaja Ibrahim -Joszif Tót ügy!
Desischado
@mate03: Erre csak azt mondhatom, hogy tökéletesen egyetértünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.